ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με τη Ναταλία είμαστε μαζί 36 χρόνια. Μοιραζόμαστε φιλοδοξίες για μια ζωή δημιουργική, ποιητική»

Τη δική του συνταγή της μακροημέρευσης μιας σχέσης παρουσίασε ο Γιάννης Μπέζος στον Νίκο Χατζηνικολάου, μετά από ένα βίντεο-έκπληξη με τη Ναταλία Τσαλίκη.

«Με τη Ναταλία είμαστε μαζί 36 χρόνια. Μοιραζόμαστε φιλοδοξίες για μια ζωή δημιουργική, ποιητική»

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και του «Ενώπιος Ενωπίω» ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Ναταλία Τσαλίκη αλλά και την κόρη τους, Ηρώ Μπέζου, που ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της στην υποκριτική.

Αφορμή στάθηκε η προβολή ενός βίντεο-έκπληξη, όπου η Τσαλίκη κλήθηκε να περιγράψει τον σύζυγό της: «Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά, ως συνεργάτες. Δεν έχει απωθημένα, αγαπάει τη δουλειά, δεν είναι φυγόπονος, δεν γκρινιάζει. Και βλέπεις άλλους ανθρώπους, νεότερους, οι οποίοι κουράζονται, ταλαιπωρούνται. παραπονιούνται. Θα πάει πρώτος στη δουλειά, δεν θα παραπονεθεί ποτέ».

Σε ερώτηση για την ανατροφή της Ηρούς, η Τσαλίκη είπε: «Κατά τη γνώμη μας, τα παιδιά δεν χρειάζονται νουθεσίες. Χρειάζονται αγάπη, στήριξη και ξέρουν αυτά. Η Ηρώ ήξερε από πάντα ότι θα γίνει ηθοποιός».

«Η Ναταλία δεν είναι απλώς σύζυγός μου, είναι σημείο αναφοράς για μένα»

Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε έκπληκτος από το βίντεο και, αμέσως μετά την προβολή του, μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του: «Είμαστε μαζί 36 χρόνια. Η Ναταλία δεν είναι απλώς σύζυγός μου, είναι σημείο αναφοράς για μένα. Η σχέση μας είναι πολύ ουσιαστική, μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο, τον ίδιο χρόνο, τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες φιλοδοξίες για μια ζωή πιο δημιουργική και ποιητική. Αν θέλεις μια ουσιαστική σχέση με τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τον χρόνο και το χώρο σου, να του δίνεις χώρο και χρόνο και να τον ακούς. Πρέπει να είσαι δίπλα του και όχι από πάνω του. Όπως και στα παιδιά ισχύει αυτό. Τα παιδιά δεν θέλουν συμβουλές, θέλουν παραδείγματα».

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την εμπειρία του από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί τρεις φορές. «Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την άντεχε, αλλά χάιδευε το κοινό, με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω». Ο Μπέζος περιέγραψε τη Βουγιουκλάκη με τα πιο θερμά λόγια: «Είχε τεράστια λάμψη που τρύπαγε το πανί, άπειρα προσόντα, ήταν οργανωτική, καλή εργοδότης και φίλη, εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Δείτε το απόσπασμα όπου μιλάει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.