ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο όμως «πήρα διαζύγιο» στα σκαλιά της εκκλησίας»

Η ηθοποιός εξήγησε πως επιθυμεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από την δημοσιότητα,ενώ αισθάνεται «τυχερή» που δεν βίωσε παρενοχλήσεις στον χώρo εργασίας.

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο όμως «πήρα διαζύγιο» στα σκαλιά της εκκλησίας»

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη, μιλώντας τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την σπουδαία καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής. Η Ελληνίδα ηθοποιός, που υποδύεται για τέταρτη χρονιά την Μαρία Κάλλας στο Θέατρο «Παλλάς», εξήγησε πως το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε δεν οφείλεται στην επιλογή της να διαπρέψει επαγγελματικά ενώ αποκάλυψε πως από καθαρή τύχη δεν υπέστη παρενόχληση στον χώρο εργασίας της.

Η καλλιτέχνιδα δήλωσε πως δεν καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να προφυλάξει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και ότι δεν προσπάθησε ποτέ να την διαχωρίσει από την δημόσια εικόνα της. «Αγαπάω να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από την δημοσιότητα γιατί είναι κάτι που αφορά εμένα και λίγα άτομα γύρω μου. Όμως δεν την έχω ξεχωρίσει ποτέ από την δημόσια ζωή μου. Αισθάνομαι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει star system που θα συμπαρασύρει paparazzi και φωτογράφους ώστε να ασχολούνται συνέχεια με αυτό. Επομένως είναι εύκολο να προφυλάξεις την προσωπική σου ζωή. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποιο προσβλητικό δημοσίευμα για μένα» είπε χαρακτηριστικά.

Αισθάνομαι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει star system που θα συμπαρασύρει paparazzi και φωτογράφους ώστε να ασχολούνται συνέχεια με αυτό. Επομένως είναι εύκολο να προφυλάξεις την προσωπική σου ζωή. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποιο προσβλητικό δημοσίευμα για μένα

Για τη Μαρία Ναυπλιώτου ο γάμος δεν είναι μια μακρινή ιδέα, την οποία έχει θυσιάσει στον βωμό της καριέρας αφού στο παρελθόν είχε φτάσει πολύ κοντά στο να παντρευτεί. «Είχα μια σχέση δέκα χρόνων και έφτασε πολύ κοντά στον γάμο. Ευτυχώς όμως δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή. Ας πούμε πήρα διαζύγιο λίγο πριν φτάσω στα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν απορρίπτω την ιδέα του γάμου ιδεολογικά, ούτε τον θυσιάζω για την καριέρα. Έχει να κάνει πιο πολύ με το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ την συντροφικότητα και τον γάμο» εξήγησε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Δεν απορρίπτω την ιδέα του γάμου ιδεολογικά, ούτε τον θυσιάζω για την καριέρα.

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως αιφνιδιάστηκε από τα περιστατικά παρενοχλήσεων που λαμβάνουν χώρα στην χώρο του θεάματος, τονίζοντας πως από τύχη δεν βίωσε κάτι αντίστοιχο. «Με αιφνιδίασαν όλα αυτά αλλά αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη στις δύο γυναίκες που το ξεκίνησαν, τη Σοφία Μπεκατώρου και τη Ζέτα Δούκα και σε όλες τις υπόλοιπες μετά. Έσπασαν αυτή τη σιωπή κι έφεραν στο φως κρυμμένες αλήθειες. Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το βίαιο και το χυδαίο και το αποκρουστικό των καταγγελιών. Είναι καθαρή τύχη που δεν έζησα κάτι τέτοιο γιατί πάρα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές κι αδυνατούμε να αντιδράσουμε. Όσοι έχουν υποστεί κάτι τέτοιο είναι δύσκολο πολλές φορές να καταλάβουν τι τους έχει συμβεί. Τα καταχωνιάζουν για να συνεχίσουν. Θέλει χρόνο για να αρθρώσουν αυτά που έχουν γίνει» επισήμανε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Δείτε τα αποσπάσματα της συνέντευξης εδώ:

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.