ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κιμ Καρντάσιαν: Απάντησε στους επικριτές της και, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει δίκιο

Η αρχηγός των Καρντάσιαν έγραψε αλήθειες που είτε τη συμπαθείς είτε όχι θα σε κάνουν να συμφωνήσεις μαζί της.

Κιμ Καρντάσιαν: Απάντησε στους επικριτές της και, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει δίκιο

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και ακολουθούν την Κιμ Καρντάσιαν σε κάθε της βήμα και άλλοι που τη σιχαίνονται όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Η αδιαφιλονίκητη αρχηγός της αυτοκρατορίας των Καρντάσιαν όμως έκανε κάτι που θα ενώσει και τα δύο στρατόπεδα. Είπε μεγάλες αλήθειες για το body-shaming (την κριτική που δέχεται κάποιος για το σώμα του) σε μια ανακοίνωση που έβγαλε μετά την επίθεση που δέχτηκε στο διαδίκτυο, εξαιτίας της γυμνής selfie που ανέβασε στις 6 Μαρτίου. Όσο και να μη την αντέχεις πρέπει να παραδεχτείς ότι έχει δίκιο και υπερασπίζεται το δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα πάνω στο σώμα της με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή της Κιμ - γιατί οι γυναίκες πρέπει να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να ακούγονται.

«Γεια σας, παιδιά. Ήθελα να γράψω τη θέση μου σχετικά με τα όσα ακολούθησαν τα χθεσινοβραδινά μου tweets. Με όλη τη σοβαρότητα, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι ενοχλούνται τόσο πολύ από αυτό που άλλοι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν με τη ζωή τους.

Δεν κάνω ναρκωτικά, μετά βίας πίνω, ποτέ δεν έχω διαπράξει έγκλημα, και όμως είμαι ένα κακό πρότυπο επειδή είμαι περήφανη για το σώμα μου;

Το body-shaming και το slut-shaming πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Δεν θα ζήσω τη ζωή μου με τον κόσμο να μου υπαγορεύει τι να κάνω επειδή έχουν πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά μου. Μπορείτε να είστε αυτοί που είστε και αφήστε εμένα να είμαι αυτή που είμαι.

Όλα προφανώς γυρίζουν πίσω στο sex tape. Ναι, ένα sex tape που έγινε πριν από 13 χρόνια. Πριν από 13 χρόνια. Κυριολεκτικά τοοοοοοόσο παλιά. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να μιλάνε γι 'αυτό;!;!

Ξεπέρασα την αμηχανία και τον φόβο, και αποφάσισα να σταματήσω να δίνω σημασία και να προχωρήσω στη ζωή μου. Δεν πρέπει να είμαι συνεχώς στην άμυνα, απαριθμώντας τα επιτεύγματά μου για να αποδείξω ότι είμαι κάτι περισσότερο από αυτό που συνέβη πριν από 13 χρόνια.

Ας προχωρήσουμε, επιτέλους. Eγώ έχω προχωρήσει.

Παίρνω δύναμη από το σώμα μου. Παίρνω δύναμη από τη σεξουαλικότητά μου. Παίρνω δύναμη από το να νιώθω άνετα στο δέρμα μου. Παίρνω δύναμη όταν δείχνω στον κόσμο τις ατέλειες μου και δε φοβάμαι για το τι μπορεί να πει κάποιος για μένα. Και ελπίζω ότι μέσω αυτής της προβολής που μου έχει δοθεί, θα ενθαρρύνω τα κορίτσια και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πάρουν την ίδια δύναμη.

Παίρνω δύναμη από το σύζυγό μου, ο οποίος με αποδέχεται και με υποστηρίζει και ο οποίος με έκανε να νιώσω μια πρωτόγνωρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και με αγαπά άνευ όρων.

Νιώθω πολύ τυχερή που μεγάλωσα περιτριγυρισμένη από ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες. Τα μαθήματα ζωής που έχω πάρει από τις αδελφές μου, τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου, θα περάσουν απο μένα στην κόρη μου. Θέλω να είναι περήφανη για τον εαυτό της. Θέλω να νιώθει άνετα με το σώμα της. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε έναν κόσμο όπου θα αισθάνεται άσχημα επειδή απλώς αποδέχεται ό, τι σε κάνει να είσαι γυναίκα.

Έχουμε 2016. Το body-shaming και το slut-shaming πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Δεν θα ζήσω τη ζωή μου με τον κόσμο να μου υπαγορεύει τι να κάνω επειδή έχουν πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά μου. Μπορείτε να είστε αυτοί που είστε και αφήστε εμένα να είμαι αυτή που είμαι.

Είμαι μητέρα. Είμαι μια γυναίκα, μια αδελφή, μια κόρη, μια επιχειρηματίας και μου επιτρέπεται να είμαι σέξι.»

Read Next

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.