ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Κακοποιήθηκα από έναν άντρα στο πίσω μέρος ενός βαν, αφού με χτύπησε αφήνοντάς με αναίσθητο»

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι στη νέα αυτοβιογραφία του αποκαλύπτει επίσης ότι ο πατέρας του πέθανε ενώ έκανε έρωτα με τη μητέρα του.

«Κακοποιήθηκα από έναν άντρα στο πίσω μέρος ενός βαν, αφού με χτύπησε αφήνοντάς με αναίσθητο»

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι, αφού πέρασε 52 ημέρες στην έρημο χωρίς ηλεκτρισμό, παρέδωσε την αυτοβιογραφία του, «Greenlights», που μόλις κυκλοφόρησε με διάφορες άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αποκαλύπτει τον παράξενο και κατά κάποιον τρόπο αξιοζήλευτο τρόπο θανάτου του πατέρα του, Τζέιμς Ντόναλντ ΜακΚόναχι, που πέθανε την ώρα που έκανε σεξ με τη μητέρα του. «Μου τηλεφώνησε η μαμά: “Ο μπαμπάς σου πέθανε”. Τα γόνατά μου λύγισαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου, κανένας και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά. Ανέκαθεν έλεγε σε εμένα και τα αδέρφια μου: “Αγόρια, θα πεθάνω κάνοντας έρωτα στη μητέρα σας”. Και αυτό ακριβώς έγινε. Έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του οργασμού».

Οι γονείς του ΜακΚόναχι είχαν μια θυελλώδη σχέση, που σημαδεύτηκε από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αν και πάντα στο τέλος «κυριαρχούσε η αγάπη και η ανθρωπιά» όπως επισημαίνει ο γιος τους στο βιβλίο. «Κάποιες στιγμές, γίνονταν βίαιοι. Έτσι επικοινωνούσαν. Πήραν δύο φορές διαζύγιο, παντρεύτηκαν τρεις, ήταν σαν τροπική καταιγίδα».

«Οι γονείς μου πήραν δύο φορές διαζύγιο, παντρεύτηκαν τρεις, ήταν σαν τροπική καταιγίδα».

Ο πατέρας του πέθανε το 1992 και φέτος ο ΜακΚόναχι αποφάσισε ότι είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξαναβρεί η μητέρα του έναν σύντροφο. Προσπάθησε λοιπόν να της κάνει «προξενιό» με τον πατέρα του Χιου Γκραντ. Όπως είπε: «Ο πατέρας του είναι 91, η μητέρα μου 88. Γιατί όχι; Έχουν κανονίσει να βρεθούν την επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα δεν θα τους ξαναδούμε για την υπόλοιπη νύχτα».

Ο 50χρονος ηθοποιός στο βιβλίο περιγράφει επίσης και τραγικές λεπτομέρειες από την εφηβική του ζωή, όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Μεταξύ άλλων, η πρώτη του φορά, στα 15 του χρόνια, δεν ήταν συναινετική, αλλά «εκβιάστηκε» να κάνει σεξ σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Επιπλέον, στα 18 του «κακοποιήθηκα από έναν άντρα στο πίσω μέρος ενός βαν, αφού με χτύπησε αφήνοντάς με αναίσθητο». Δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες από το γεγονός, τονίζει πάντως ότι δεν νιώθει «θύμα»: «Έχω πολλές αποδείξεις ότι ο κόσμος συνωμοτεί να με κάνει ευτυχισμένο».

Σήμερα, πάντως, φαίνεται να τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του, γιατί πέρα από την καριέρα του στην υποκριτική απολαμβάνει και μια γεμάτη προσωπική ζωή, πλάι στη σύζυγό του, Καμίλα, και τα τρία παιδιά τους, 12, 10 και 8 ετών.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι εξηγεί το λόγο που έκανε οκτώ χρόνια να μιλήσει στη μητέρα του:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Photo: EPA/DAN HIMBRECHTS

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!