Ο Μάθιου ΜακΚόναχι έχει υπάρξει ένας από τους ορκισμένους εργένηδες του Χόλιγουντ. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως λάτρευε την ανεξαρτησία του και την ζωή της ως single άντρας που γνώριζε συνέχεια νέα πρόσωπα, κοιμόταν με διαφορετικές γυναίκες και έφευγε ελεύθερος και ωραίος το επόμενο πρωί. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που γνώρισε την γυναίκα της ζωής τους, Camila Alves με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. 

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα πάρτι το 2006 με τον ηθοποιό να ξετρελαίνεται μαζί της από το πρώτο λεπτό που την αντίκρυσε στην απέναντι γωνία του δωματίου. Αμέσως την προσέγγισε για να γνωριστούν και λίγο πριν τελειώσει η βραδιά την προσκάλεσε στο σπίτι του για ένα τελευταιό ποτό. Η Alves τον ακολούθησε αλλά αρνήθηκε να περάσει μαζί του το βράδυ, ενώ δεν δέχθηκε καν να βγει μαζί ραντεβού. Η επιμονή του ΜακΚόναχι ήταν αυτό που τελικά την έπεισε να του δώσει μία ευκαιρία λίγους μήνες αργότερα και οι δυο τους ανακάλυψαν πως τελικά έχουν πολύ περισσότερα κοινά απ' όσα θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Παντρεύτηκαν αρκετά χρόνια μετά και ενώ είχαν ήδη αποκτήσει τα δύο παιδιά τους, έχοντας τις ίδιες ακριβώς αξίες για τον γάμο και την οικογένεια και θεωρώντας πως το να είσαι «οικογένεια» με κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα πως είσαι παντρεμένος. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό κοινό σημείο αυτού του διάσημου ζευγαριού,

Ο Μάθιου είχε παραχωρίσει στο παρελθόν μία συνέντευξη παρέα με την μητέρα του στην οποία μιλούσε για την συνήθεια του να μην κάνει τακτικά μπάνιο αλλά ούτε να φοράει αποσμητικό ή κάποιο άρωμα. «Η μητέρα μου με έχει διδάξει πως η μυρωδιά του σώματος μου είναι τέλεια από μόνη της, πρώτον γιατί έτσι μυρίζει ένας άντρας και δεύτερον γιατί έτσι μυρίζω εγώ». 

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται η Camila, που εργάζεται ως μοντέλο, δεν δείχνει να ενοχλείται καθόλου από το συγκερκιμένο χούι, αλλά ούτε να το θεωρεί ελάττωμα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε από την στιγμή που το ίδιο ακριβώς κάνει και η ίδια. Η Alves είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως κατά την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της είχαν περάσει ακόμα και διάστημα μίας ολόκληρης εβδομάδας κατά τα οποία δεν είχε κάνει καν ντους. Όσες εκεί έξω έχουν περάσει εγκυμοσύνη γνωρίζουν καλά πώς μεταφράζεται αυτά από άποψη οσμής.

Πάντως τον Μάθιου δεν τον ενόχλησε καθόλου. Μάλιστα έχει πει πως λατρεύει το γεγονός ότι βρήκε μία γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει να κάνει ντους και μπορεί να πηγαίνει μαζί της για κάμπινγκ, πεζοπορία και ορειβασία χωρίς να αγχώνεται για την προσωπική υγιεινή.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS