ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ήμουν πραγματικά μελανιασμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν θυμάται την εποχή που μώλωπες κάλυπταν το σώμα της

«Πολλές φορές χρειάζεται να δίνω εξηγήσεις για τους ρόλους μου στα παιδιά μου».

«Ήμουν πραγματικά μελανιασμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν θυμάται την εποχή που μώλωπες κάλυπταν το σώμα της

Για περισσότερες απο τρεις δεκαετίες αποδεικνύει πως η υποκριτική έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση για εκείνη. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι υποδέχονται ο ένας τον άλλον, ενώ οι «χρυσές» διακρίσεις και τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που έχει κερδίσει ως ηθοποιός είναι άξια θαυμασμού. Ο λόγος φυσικά για την Νικόλ Κίντμαν, η οποία παρόλο που έκανε το ντεμπούτο της πριν πολλά πολλά χρόνια, αποκτώντας μια τεράστια εμπειρία στην μικρή και μεγάλη οθόνη, έρχεται να συνειδητοποιήσει πως αρκετοί απο τους ρόλους της έχουν επηρεάσει τόσο κοντινούς της ανθρώπους, όσο και τον δικό της ψυχικό κόσμο.

«Ήμουν πραγματικά μελανιασμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν θυμάται την εποχή που μώλωπες κάλυπταν το σώμα της

Ο λόγος φυσικά για την Νικόλ Κίντμαν, η οποία παρόλο που έκανε το ντεμπούτο της πριν πολλά πολλά χρόνια, αποκτώντας μια τεράστια εμπειρία στην μικρή και μεγάλη οθόνη, έρχεται να συνειδητοποιήσει πως αρκετοί απο τους ρόλους της έχουν επηρεάσει τόσο κοντινούς της ανθρώπους, όσο και τον δικό της ψυχικό κόσμο.

Η χολιγουντιανή star, πρωταγωνιστώντας στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar για τον Οκτώβριο 2021, προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την καριέρας της. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως χρειάστηκε πολλές φορές να δώσει εξηγήσεις στην οικογένεια της, κυρίως στα παιδιά, για τους ρόλους που έχει παίξει. Αυτό θυμάται πως συνέβη έντονα, όταν πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Big Little Lies», όπου υποδυόταν μια γυναίκα – θύμα ενδοοικογενειακής βίας και επίστρεφε στο σπίτι με μώλωπες απο τις σκηνές, εξηγώντας στις κόρες της, Σάντυ και Μάργκαρετ, για ποιο λόγο ήταν τραυματισμένη. «Υποθέτω ότι το πνεύμα του καλλιτέχνη, πολλές φορές, λέει: "Δεν με νοιάζει τι θα μου κοστίσει ως άνθρωπος, γιατί τα κίνητρά μου είναι βαθιά καλλιτεχνικά"», εξηγεί η Κίντμαν τους λόγους που την «ανάγκασαν» να αναλάβει πολύπλοκους ρόλους.

«Και αυτή είναι η τεράστια πίεση που δέχεται ένας καλλιτέχνης, είτε ζωγράφος, είτε συγγραφέας. Αν έχεις όντως αποφασίσει να μείνεις αφοσιωμένος σε αυτό για μια ζωή, αυτή η πίεση θα συγκρουστεί με την ύπαρξή σου και τους δεσμούς με την οικογένειά σου και όλους τους ανθρώπους της ζωή σου» τονίζει η ηθοποιός διερωτώμενη πόσο σημαντική είναι τελικά αυτή η «καλλιτεχνική συνεισφορά».

Η Νικόλ Κίντμαν μεταξύ άλλων εξήγησε πως τα περιστατικά αυτά έχουν επηρεάσει σημαντικά και τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν, ο οποίος αν και αναγνωρίζει πως πρόκειται απλώς για έναν ακόμα ρόλο, τον στεναχωρεί ιδιαίτερα να αντικρίζει στην κατάσταση αυτή την αγαπημένη του. «Πήγαινα σπίτι μερικές φορές το βράδυ και πονούσα πολύ. Ήμουν πραγματικά μελανιασμένη. Κάποια στιγμή, ο Κιθ είπε ‘Θα βγάλω μια φωτογραφία από την πλάτη σου γιατί είναι καλυμμένη απο βαθιές μαζικές μώλωπες’. Ήταν συντετριμμένος όταν το είδε, αλλά μετά σκεφτόταν ‘Αλλά έχω γυναίκα καλλιτέχνη!’, δήλωσε η ηθοποιός.

Κεντρική Φωτογραφία: EPA/CHRISTIAN MONTERROSA

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.