ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ήμουν 16 και ο Κιάνου με πήγε βόλτα με τη μηχανή του. Ήταν η βόλτα της ζωής μου»

Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την υπέροχη στιγμή με τον συνάδελφό της, Κιάνου Ριβς.

«Ήμουν 16 και ο Κιάνου με πήγε βόλτα με τη μηχανή του. Ήταν η βόλτα της ζωής μου»

Στιγμές από την μακρινή δεκαετία των ‘80s αναπόλησε η Ντρου Μπάριμορ στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής όπου παρουσιάζει, με τίτλο «The Drew Barrymore Show». Με αφορμή τον ιδιαίτερο καλεσμένο της, που δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο ηθοποιό Κιάνου Ριβς, η λαμπερή σταρ ανέφερε εν συντομία στην αρχή της συζήτησης τους, πότε συναντήθηκαν οι δύο τους για πρώτη φορά. Όπως εξήγησε η Μπάριμορ, εκείνη και ο Ριβς συνεργάστηκαν στο χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ «Babes in Toyland» το 1986, όταν ήταν μόλις 11 ετών με τον χολιγουντιανό ηθοποιό να της ρίχνει μια δεκαετία καθώς βάδιζε ήδη στα 21 του χρόνια.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε στην συνέχεια η παρουσιάστρια και ηθοποιός, εντυπωσιάστηκε με τον Κιάνου Ριβς λίγα χρόνια αργότερα, όταν εκείνη γιόρταζε τα 16α γενέθλια της και εκείνος προσφέρθηκε να κάνουν μια βόλτα με την μοτοσυκλέτα του. «Μπορώ να αναφέρω μια ανάμνηση που έχω μαζί σου;» ρώτησε στην αρχή η Μπάριμορ, τον Ριβς. «Ήμουν σε ένα κλαμπ και γιόρταζα τα 16α γενέθλιά μου, όταν ξαφνικά μπήκες μέσα και μου έπιασε το χέρι για να μου ευχηθείς και μετά προσφέρθηκες να πάμε έξω για να κάνουμε βόλτα με την μοτοσυκλέτα σου. Ήταν η βόλτα της ζωής μου» σχολίασε η ηθοποιός και συνέχισε περιγράφοντας την στιγμή «Ένιωθα τόσο ελεύθερη, τόσο ελεύθερος άνθρωπος. Και ήταν ακριβώς η στιγμή που θυμάμαι ότι αγαπούσα τη ζωή και ήμουν τόσο χαρούμενη για αυτό».

Ήμουν σε ένα κλαμπ και γιόρταζα τα 16α γενέθλιά μου, όταν ξαφνικά μπήκες μέσα και μου έπιασε το χέρι για να μου ευχηθείς και μετά προσφέρθηκες να πάμε έξω για να κάνουμε βόλτα με την μοτοσυκλέτα σου. Ήταν η βόλτα της ζωής μου

Ο Ριβς χαμογελώντας ρωτούσε διάφορες λεπτομέρειες την Μπάριμορ για εκείνη την βραδιά καθώς προσπαθούσε να θυμηθεί την στιγμή. «Σε ποιο κλαμπ ήμασταν» ρώτησε. «Νομίζω ότι ήταν στην Τρίτη Οδό στο Λος Άντζελες. Οδηγήσαμε για λίγο και μετά επιστρέψαμε στο κλαμπ» είπε ενθουσιασμένη. Ο ηθοποιός φαινόταν πως δεν μπορούσε να θυμηθεί το περιστατικό που περιέγραφε η οικοδέσποινα, ωστόσο πρόσθεσε χιουμοριστικά «Αν ήμασταν στο Τρίτο...ουάου μάλλον πηγαίναμε πολύ γρήγορα».

Η Ντρου Μπάριμορ εξήγησε μεταξύ άλλων πως αυτή η στιγμή έχει χαραχτεί στην μνήμη της καθώς ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε πραγματικά ελεύθερη. «Ήταν σαν παιχνίδι, απίστευτα διασκεδαστικό» πρόσθεσε στο τέλος.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.