ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μισέλ Φάιφερ παραμένει κούκλα στα 64 της χρόνια

Αναρτά φυσικές φωτογραφίες της στο Instagram και χαίρεται την κάθε ηλικία και φάση της ζωής της.

Η Μισέλ Φάιφερ παραμένει κούκλα στα 64 της χρόνια

Η Μισέλ Φάιφερ κατόρθωσε κάτι που πολύ λίγες γυναίκες έχουν καταφέρει: να τη λατρέψει τόσο το ανδρικό, όσο και το γυναικείο κοινό. Μια από τις ωραιότερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η Φάιφερ δεν διστάζει να αναρτά φυσικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύοντας πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η καριέρα της απογειώθηκε τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και ήταν από τις λίγες ηθοποιούς που από νωρίς κατάφερε να αμείβεται πολύ καλά για τις ερμηνείες της. Ήταν η πρώτη που κέρδισε 1 εκ. δολάρια, ενώ στη συνέχεια οι αμοιβές της άγγιζαν τα 8- 9 εκ. ανά ταινία. Στις επιλογές της υπήρξε εκλεκτική και έχει παίξει σε ταινίες σχεδόν κάθε κινηματογραφικού είδους. Η Μισέλ Φάιφερ έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Βραβείο από το BFI, ενώ υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για Όσκαρ.

Ήταν η πρώτη που κέρδισε 1 εκ. δολάρια, ενώ στη συνέχεια οι αμοιβές της άγγιζαν τα 8- 9 εκ. ανά ταινία. Στις επιλογές της υπήρξε εκλεκτική και έχει παίξει σε ταινίες σχεδόν κάθε κινηματογραφικού είδους. Η Μισέλ Φάιφερ έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Βραβείο από το BFI, ενώ υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για Όσκαρ.

Πάντοτε κομψή, η Φάιφερ ήταν μάλιστα και η πρώτη που τόλμησε να φορέσει κοστούμι σε ανδρική γραμμή σε απονομή Όσκαρ. Τι κοστούμι; Armani βέβαια. Η ίδια διατηρεί εξάλλου φιλική σχέση με τον ιταλό δημιουργό και έχει υπάρξει και μούσα του σε καμπάνιες του οίκου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Santa Anna της Καλιφόρνια και ξεκίνησε την καριέρα της το 1978 με μικρές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Όμως η μεγάλη ευκαιρία ήρθε με τη συμμετοχή της στο Grease 2, το 1982, ενώ μια χρονιά μετά έπαιξε στο εμβληματικό Scarface. Ακολούθησαν τεράστιες επιτυχίες, όπως οι Μάγισσες του Ίστγουντ, οι Επικίνδυνες Σχέσεις (1988) και οι Σχέσεις Πάθους (The Fabulous Baker Boys, 1988), θα τη θυμάστε ίσως σε εκείνη την ταινία να ξαπλώνει πάνω στο πιάνο και να τραγουδάει. Για τις δύο τελευταίες ταινίες είχε κερδίσει μάλιστα υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Από Cat woman στο Batman ως ρόλους εποχής, όπως το The Age of Innocence, η Φάιφερ έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σενάριο προσδίδοντας στην ταινία κύρος και προστιθέμενη αξία, η συμμετοχή της δε καθησυχάζει πάντοτε τους παραγωγούς για την εμπορική επιτυχία της ταινίας.

Ο Τύπος την έχει αγαπήσει πολύ και έχει χαρακτηριστεί πολλάκις ως sex symbol της εποχής μας. Η Φάιφερ έχει κάνει δύο γάμους, τον πρώτο με τον ηθοποιό Peter Horton τη δεκαετία του ’80 και έπειτα με τον παραγωγό David Kelley με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Σήμερα, η ίδια έχει ιδρύσει τη δική της εταιρία unisex, βιολογικών αρωμάτων παραμένοντας πάντοτε λαμπερή και δημιουργική.

Kεντρική εικόνα: @michellepfeifferofficial

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

19 Μαϊ 2024
19 Μαϊ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ – Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι:Το πιο υπέροχο και τραγικό ζευγάρι της Αμερικής

Το βιβλίο "Once Upon a Time" που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην Αμερική αναφέρεται στην λαμπερή και καταστροφική γνωριμία του υπέροχου αυτού ζευγαριού με το τραγικό τέλος.

Περισσότερα από

News

19 Μαϊ 2024

Τζέιν Σέιμουρ: O μεγάλος έρωτας ήρθε στα 73 της έτη- "νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τους άντρες"

Η ζωή κρύβει εκπλήξεις και ο έρωτας θα σε βρει όποτε εκείνος θέλει!

19 Μαϊ 2024

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

19 Μαϊ 2024

Χρήστος Βασιλόπουλος: "Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς, αρκεί να είναι ισορροπημένοι"

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Δύο στις 10" και μίλησε για τη ζωή του μετά το χωρισμό του.

18 Μαϊ 2024

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έδειξε (και) στις Κάννες πόσο ερωτευμένος είναι με την Αλεχάντρα Σίλβα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Oh, Canada", είχε δίπλα του την 41 ετών σύζυγό του, τον γιο του και βέβαια την συμπρωταγωνίστριά του, Ούμα Θέρμαν.

18 Μαϊ 2024

Η αειθαλής Σόφη Ζαννίνου κομψή με γαλάζιο ταγιέρ

Η Σόφη Ζαννίνου στα 73 παραμένει κομψή και λαμπερή.

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.