ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κατερίνα Διδασκάλου στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο στη βεράντα του σπιτιού της

«Μου αρέσουν τα φωτεινά σπίτια, οι λιτές γραμμές, δεν μπορώ τα μπιχλιμπίδια» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο στη βεράντα του σπιτιού της

Απλό, υπέροχα κομψό και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, το σπίτι της Κατερίνας Διδασκάλου φανερώνει το εκλεκτικό γούστο της σπουδαίας ηθοποιού.

«Μου αρέσουν τα φωτεινά σπίτια, οι λιτές γραμμές, δεν μπορώ τα μπιχλιμπίδια. Με αγχώνει να βλέπω πολλά πράγματα γύρω μου, θέλω να είναι κρυμμένα» έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της, πράγμα που δικαιολογεί το φετινό στόλισμα του δέντρου στη βεράντα.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, που υποδύεται την «Μυρσίνη» στις «Άγριες Μέλισσες», διαθέτει ένα προσωπικό γούστο πολύ υψηλό και μια έμφυτη αίσθηση του στυλ. Κάτι που φαίνεται σε κάθε της κίνηση, από τις εμφανίσεις της μέχρι και το στόλισμα του δέντρου.

Μετά το λύκειο, η Κατερίνα Διδασκάλου σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και παράλληλα στη Φιλοσοφική Αθηνών. Αποφοιτώντας έφυγε για τη Νέα Υόρκη με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. «Δεν με κρατούσε τίποτα» εξηγεί, αφήνοντας πίσω της ένα διετές συμβόλαιο ως αριστούχος του Εθνικού. Σπούδασε υποκριτική θεάτρου στο (Uta Hagen) HB Studio, με την τύχη να βρίσκεται στην τάξη της σπουδαίας Uta Hagen, «της μεγάλης αυτής δασκάλας και πρωταγωνίστριας του Broadway». «Η Νέα Υόρκη “με άνοιξε” αισθητικά και υποκριτικά. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και οι συνθήκες δύσκολες. Τη μία χρονιά ένιωθες στην κορυφή και την άλλη ξεκινούσες από την αρχή. Μια πόλη που αγαπώ, η γενέτειρα των πρώτων μου παιδιών» εξηγεί σε παλιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός, καθώς η Φλώρα και η Μαρκέλλα, τα δύο της κορίτσια με τον πρώτο της σύζυγο, πρόξενο τότε στη Νέα Υόρκη, ήρθαν σε νεαρή ηλικία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ

Η κεντρική φωτό:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.