Η Κατερίνα Διδασκάλου γνώρισε σε πολύ νεαρή ηλικία τον πρώτο συζυγό της, τον διπλωμάτη και ποιητή Γιώργο Μπέη, όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια στο Παρίσι. Εκεί γεννήθηκαν και οι δύο κόρες της, η Μαρκέλλα και η Φλώρα, με τις οποίες η διάσημη ηθοποιός έχει μία πολύ όμορφη, κοντινή σχέση. 

Όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν το γεγονός ότι απέκτησε τις κόρες της σε τόσο μικρή ηλικία (ήταν μόλις 22 ετών) την έκανε να μεγαλώσει και εκείνη μαζί τους, ωριμάζοντας λίγο-λίγο μέσα στα χρόνια. 

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει μοιραστεί και άλλες φορές στο παρελθόν φωτογραφίες της Μαρκέλλα και της Φλώρας και τώρα με μία νέα, εντυπωσιακή φωτογράφιση υπενθυμίζει σε όλους την μοναδική χημεία ανάμεσα τους, αλλά και την εντυπωσιακή τους ομοιότητα. 

Η Κατερίνα Διδασκάλου, λοιπόν, πόζαρε στον φακό του Άρη Καβατζίκη για τις σελίδες του περιοδικού Hello, παίρνοντας αγκαλιά τα κορίτσια της. Φορώντας και οι τρεις μάξι, λευκά φορέματα, σαν αρχαίες Ελληνίδες, με φόντο τη θάλασσα, μαμά και κόρες ακτινοβολούν χάρη στη γοητεί και την ομορφιά τους. Εμφανώς μαυρισμένες, με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη η γνωστή ηθοποιός και οι κόρες της κλέβουν την παράσταση.

Φορώντας και οι τρεις μάξι, λευκά φορέματα, σαν αρχαίες Ελληνίδες, με φόντο τη θάλασσα, μαμά και κόρες ακτινοβολούν χάρη στη γοητεί και την ομορφιά τους

«Νιώθω τα παιδιά πάντα μέσα μου, όσο μακριά και να είμαστε. Πάλεψα πολύ για να κρατήσω αυτή τη σχέση», αναφέρει στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Δείτε την φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS