ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η φαινομενικά ακίνδυνη σκηνή με την πριγκίπισσα Νταϊάνα που οδήγησε την Έμα Κόριν στο νοσοκομείο

Πώς ένα πρόβλημα υγείας της ηθοποιού, που υποδύεται τη Λαίδη Νταϊάνα στον τέταρτο κύκλο επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς «The Crown», έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της.

Η φαινομενικά ακίνδυνη σκηνή με την πριγκίπισσα Νταϊάνα που οδήγησε την Έμα Κόριν στο νοσοκομείο

Ο τέταρτος τίτλος της αξιόλογης τηλεοπτικής σειράς «The Crown» ήταν, μάλλον, ο πιο πολυαναμενόμενος, μεταξύ άλλων γιατί αναπαριστά πρόσωπα και καταστάσεις περισσότερο γνώριμα σε πολλούς από εμάς, σε όσους δηλαδή προλάβαμε να ζήσουμε τη δεκαετία του ’80. Ανάμεσα σε αυτά είναι, φυσικά, η εμβληματική πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία υποδύεται η Έμα Κόριν.

Για να ενσαρκώσει το ρόλο η 24χρονη ηθοποιός ξεκίνησε, σύμφωνα με μια νέα συνέντευξή της στο Glamour, ένα «ψυχολογικό ταξίδι» με την καθοδήγηση συμβούλου, ώστε να μην επαναπαυτεί στις εξωτερικές ομοιότητές της με την «πριγκίπισσα του λαού» -όπως τα μεγάλα, μπλε μάτια της- αλλά να αντιγράψει και τη γλώσσα του σώματός της.

Όμως η μεγαλύτερη δοκιμασία για την ίδια ήταν ένα γύρισμα στην Ισπανία, που κράτησε δύο μήνες και τελείωσε με δραματικό τρόπο. «Έχω άσθμα και για ένα διάστημα υπέφερα από έναν άσχημο βήχα» θυμάται. «Έπρεπε να γυρίσουμε μια σκηνή μέσα σε μια παγωμένη πισίνα, μαζί με τα παιδιά που έπαιζαν τον Ουίλιαμ και τον Χάρι. Ήταν, ειλικρινά, η πιο δύσκολη από όλες γιατί προσπαθούσα να παραμείνω ζωντανή και ταυτόχρονα να κρατήσω ζωντανό τον πεντάχρονο “Χάρι”, γιατί όπως ανακαλύψαμε δεν ήξερε κολύμπι!

«Προσπαθούσα να παραμείνω ζωντανή και ταυτόχρονα να κρατήσω ζωντανό τον πεντάχρονο “Χάρι”, γιατί όπως ανακαλύψαμε δεν ήξερε κολύμπι!»

»Εκείνο το βράδυ σκοπεύαμε να επιστρέψουμε στη Βρετανία και περάσαμε από ένα νοσοκομείο να μου δώσουν κάποια αντιβίωση. Όμως οι γιατροί μου έκαναν οξυγονομέτρηση και μου είπαν: “Δεν μπορούμε να σε αφήσουμε να φύγεις γιατί τα επίπεδα οξυγόνου σου είναι πολύ χαμηλά”, έτσι έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο. Θυμάμαι τις νοσοκόμες, όταν κατάλαβαν για ποια γυρίσματα ήμουν εκεί, να μου λένε σε σπαστά αγγλικά: “Το ξέρουμε ότι παίζεις την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μήπως θέλεις να σου βάλουμε μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι για να μη σε αναγνωρίζει κανένας;”».

Δείτε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του «The Crown»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Photo: Netflix

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.