ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η επιστροφή της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην TV -Το νέο της, ανανεωμένο λουκ

Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει τηλεοπτικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις».

Η επιστροφή της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην TV -Το νέο της, ανανεωμένο λουκ

«Εντυπωσιάζομαι τρομερά με πόση βεβαιότητα ο καθένας γράφει μία είδηση που δεν είναι είδηση. Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά! Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. Γιατί αισθάνομαι… πώς είναι καμιά φορά όταν γυρίζεις σε μια παλιά σου σχέση και λες τώρα τέλειωσε, άστο. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια αν θα ξανακάνω μια βόλτα» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία δε διαθέτει σόσιαλ μίντια, οπότε δε μας ενημερώνει για τις προσωπικές της στιγμές.

Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει τηλεοπτικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις».

Η επιστροφή της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην TV -Το νέο της, ανανεωμένο λουκ
Το νέο λουκ της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Πρωταγωνίστριες η Ελένη Ράντου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ρόλο των τριών Ελληνίδων μανάδων, οι οποίες αναστατώνουν με κάθε πιθανό -και απίθανο- τρόπο τη ζωή των πολυαγαπημένων γιων τους, που υποδύονται οι Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας και Μιχάλης Τιτόπουλος. Οι τρεις νέοι ηθοποιοί, που προστίθενται στο καστ της σειράς, έχουν αξιόλογες θεατρικές σπουδές και συμμετοχές σε σημαντικές παραστάσεις και παραγωγές. O Μιχάλης Τιτόπουλος είναι ο Λουκάς, γιος της Φούλης (Ελένη Ράντου), ο Βασίλης Αθανασόπουλος ενσαρκώνει τον Μάνο, γιο της Δέσποινας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), και ο Παναγιώτης Γαβρέλας υποδύεται τον Ευθύμη, γιο της Αριστέας (Φωτεινή Μπαξεβάνη). Ακόμη, στον ρόλο της Ευγενίας, γυναίκας του Λουκά, θα δούμε την Αρετή Πασχάλη, ενώ τον ρόλο της φιλενάδας του Μάνου, Τόνιας, ερμηνεύει η Ηρώ Πεκτέση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες και σειρές της ελληνικής τηλεόρασης (Είσαι το ταίρι μου, Παρά πέντε, Σαββατογεννημένες, Safe Sex, κ.ά.), ενώ το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα (Το σόι σου, Σπίτι είναι κ.ά.).

Δείτε μία πολύ πρόσφατη συνέντευξή της:

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.