ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ψάξ'τε αλλού για bullying»: Η αιχμηρή απάντηση της Φιλαρέτης Κομνηνού στην Κοραλία Καράντη

Η αναφορά στο παιδί από το Μπαγκλαντές που καθαρίζει τζάμια στα φανάρια.

«Ψάξ'τε αλλού για bullying»: Η αιχμηρή απάντηση της Φιλαρέτης Κομνηνού στην Κοραλία Καράντη

Βροχή από αρνητικά σχόλια προκάλεσαν τα όσα είπε η Κοραλία Καράντη στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" πριν από λίγες μέρες, σχετικά με το bulling και τους μετανάστες.

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή. Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία...»..

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, η Κοραλία Καράντη δέχτηκε σφοδρή κριτική στ σόσιαλ μίντια, ενώ και η συνάδελφός της Φιλαρέτη Κομνηνού της απάντησε μέσω ίνσταγκραμ, μέσα από την προσωπική της εμπειρία:

«Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί "γεια σου φίλη μου” η ψυχή μου γαληνεύει… ψάξτε αλλού για bullying». έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Κοραλία Καράντη είχε ξεσπάσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, εξηγώντας τι ακριβώς ήθελε να πει με εκείνη την πρώτη δήλωση της.

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων. Όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται.

Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω»..

Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.