ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Xάλι Μπέρι ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το συγκλονιστικό της κορμί

Και μας συστήνει τον άνθρωπο που την βοηθάει να διατηρείται σε φόρμα.

H Xάλι Μπέρι ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το συγκλονιστικό της κορμί

Τόσο μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε στο παρελθόν, όσο και μέσα από την καριέρα που έχτισε στο χώρο του modeling, η Χάλι Μπέρι απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει πως λατρεύει να διατηρεί σε φόρμα το καλλίγραμμο κορμί της. Στα 55 της χρόνια παραμένει ενεργητική και fit, κάτι που απολαμβάνει να μοιράζεται με τους εκατομμύρια θαυμαστές της στα social media. Για την ίδια, άλλωστε, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, που δεν την εμποδίζει να δείχνει αλλά και να αισθάνεται όμορφη.

Το μυστικό για την νεανικής της όψης, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την γυμναστική καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, προπονείτε πυρετωδώς πολλά χρόνια μέχρι σήμερα. Και πράγματι, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά και απόλυτα sexy. Η χολιγουντιανή ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη της για την γυμναστική, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τρεις φωτογραφίες με μαγιό, ποζάροντας δίπλα στον άνθρωπο που την βοηθάει να διατηρείται σε φόρμα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή της, Peter Lee Thomas, ο οποίος είναι γνωστός personal trainer στους κύκλους των επωνύμων.

Και πράγματι, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά και απόλυτα sexy. Η χολιγουντιανή ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη της για την γυμναστική, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τρεις φωτογραφίες με μαγιό, ποζάροντας δίπλα στον άνθρωπο που την βοηθάει να διατηρείται σε φόρμα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή της, Peter Lee Thomas, ο οποίος είναι γνωστός personal trainer στους κύκλους των επωνύμων.

Για την φωτογράφιση, η «Catwoman» επίλεξε ένα ολόσωμο nude, χρυσό μαγιό με κοψίματα που άφηναν ακάλυπτους τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της. Δίπλα της, ο Thomas με ένα μαύρο ανδρικό μαγιό, χαμογελάει αυθόρμητα και φυσικά, με τους καλοσχηματισμένους six – packs να κλέβουν την παράσταση. Η Μπέρι κάνοντας μερικές χορευτικές κινήσεις στον αέρα, μοιάζει να απολαμβάνει το καλοκαιρινό σκηνικό.

«Guess what? #FitnessFriday is coming BACK y'all», σημείωσε στην λεζάντα της δημοσίευσης, χωρίς να κρύβει την χαρά της που οι προπονήσεις της επιστρέφουν. Οι θαυμαστές του fitness διδύμου έσπευσαν να σχολιάσουν τις φωτογραφίες, αποθεώνοντας και τους δύο για τις καλλίγραμμες σιλουέτες που διατηρούν.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash New / Ideal Images

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.