ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί η Κάρι δεν κάλεσε ποτέ ασθενοφόρο; Ο Mr Big βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ο ηθοποιός Kρις Νοθ εξηγεί γιατί η Κάρι δεν τον βοήθησε κατά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο χαρακτήρας στη σειρά- παράλειψη που έχει εξοργίσει τους φαν.

Γιατί η Κάρι δεν κάλεσε ποτέ ασθενοφόρο; Ο Mr Big βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει η επιλογή των σεναριογράφων του And Just Like That, της συνέχειας του Sex and The City στο HBO, να πεθάνει ο κεντρικός ήρωας της σειράς, ο Mr Big. Οι απανταχού φαν της σειράς μόνο αυτό δεν περίμεναν, απεναντίας περίμεναν να δοθεί μια περίοδος χάριτος στην κεντρική ηρωίδα που μετά από τόσες περιπέτειες στην προσωπική της ζωής επιτέλους ζούσε ευτυχισμένα με τον αγαπημένο της Mr Big.

Γιατί η Κάρι δεν κάλεσε ποτέ ασθενοφόρο; Ο Mr Big βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ο Mr Big παθαίνει ανακοπή μετά από μία έντονη προπόνηση με στατικό ποδήλατο στο σπίτι του και βρίσκεται ημιλιπόθυμος στο μπάνιο, όταν τον βρίσκει η Κάρι επιστρέφοντας από ρεσιτάλ πιάνου της κόρης της φίλης της Σάρλοτ. Οργισμένοι οι οπαδοί του σίριαλ κατηγορούν την Κάρι πως δεν τον βοήθησε, δεν κάλεσε ασθενοφόρο, δεν προσπάθησε να τον σώσει. Ωστόσο, είναι εμφανές πως πρόκειται για τις τελευταίες του/τους στιγμές.

Οργισμένοι οι οπαδοί του σίριαλ κατηγορούν την Κάρι πως δεν τον βοήθησε, δεν κάλεσε ασθενοφόρο, δεν προσπάθησε να τον σώσει. Ωστόσο, είναι εμφανές πως πρόκειται για τις τελευταίες του/τους στιγμές.

«Ήταν ένα στιγμιότυπο αλά Μπόνι και Κλάιντ» είπε ο Kρις Νοθ, ο 67χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον ήρωα, αναφερόμενος στο θρυλικό κινηματογραφικό ζευγάρι της ομώνυμης ταινίας του.. που ενσάρκωναν οι Φέι Ντάναγουεϊ και ο Γουόρεν Μπίτι. Στην ταινία υπάρχει η δραματική στιγμή που η Μπόνι γνωρίζει πως πρόκειται να πέσει νεκρός ο εραστής της από τα πυρά, είναι η στιγμή που ανταλλάζουν ένα και μόνο βλέμμα. «Πρέπει απλώς να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον, όπως η Φέι Ντάναγουεϊ τον Γουόρεν Μπίτι. Ξέρουν και οι δύο ότι έφτασαν στο τέλος» και συμπληρώνει: «ξέραμε ότι θα πρέπει τουλάχιστον να μας δοθεί αυτό, πως δεν θα μπορούσα να πεθάνω μόνος μου στο μπάνιο. Άξιζε να έχουν μία τελευταία στιγμή χωρίς λόγια, χωρίς κάποιον γλαφυρό διάλογο, μόνο ένα βλέμμα».

Η απόφαση για τον θάνατο του Mr Big εντάσσεται στην προσπάθεια των σεναριογράφων να γράψουν ένα νέο σίριαλ στην ουσία, να αφηγηθούν μία νέα φάση στη ζωή των πρωταγωνιστριών. Ωστόσο, έπρεπε να το εξηγήσουν και στον ίδιο τον Νοθ που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη- αρκεί να θυμηθούμε πως ο ήρωάς του υπάρχει στη ζωή της Κάρι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από το 1998. Τελικά, ο ηθοποιός κατάλαβε πως το γεγονός αυτό θα άνοιγε νέους δρόμους για τον χαρακτήρα της Κάρι και θα κρατούσε ακέραιο το μυστήριο που πάντα περιέβαλλε τον χαρακτήρα του Mr Big, ένα σύμβολο των ‘90’ s.

Eικόνες: Splash news/ Ideal

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.