ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιάννης Πάριος και good job nicky τραγουδούν για τον έρωτα

Πατέρας και γιος σε μία υπέροχη μουσική συνάντηση.

Γιάννης Πάριος και good job nicky τραγουδούν για τον έρωτα

Μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα και τον Γιάννη Πάριο ετοίμασε η τηλεοπτική εκπομπή του ομώνυμου καναλιού «Σπίτι με το Mega», με τον εμβληματικό τραγουδιστή να εξυμνεί μέσω της ερμηνείας του, το ομορφότερο συναίσθημα της ζωής, που δεν είναι άλλο από την αγάπη. Ο Γιάννης Πάριος, με την διαχρονική επιρροή και αναλλοίωτη φωνή στο χρόνο, θα ταξιδέψει τους θαυμαστές τους στο πιο ερωτικό ταξίδι της ζωής του μέσα από θρυλικά τραγούδια όπως «Έρωτας είναι θαρρώ», «Δώσε μου λιγάκι ουρανό», «Να λοιπόν γιατί σ’ αγάπησα» κ.α.

Ο Γιάννης Πάριος, με την διαχρονική επιρροή και αναλλοίωτη φωνή στο χρόνο, θα ταξιδέψει τους θαυμαστές τους στο πιο ερωτικό ταξίδι της ζωής του μέσα από θρυλικά τραγούδια όπως «Έρωτας είναι θαρρώ», «Δώσε μου λιγάκι ουρανό», «Να λοιπόν γιατί σ’ αγάπησα» κ.α.

Την σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Έλληνα καλλιτέχνη θα συνοδεύσουν εκτός από σημαντικοί επίσης τραγουδιστές, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Πέγκυ Ζήνα, ο μικρότερος γιος του, Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός και εξίσου επιτυχημένος με τον καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, good job nicky. Πατέρας και γιός σε ένα ντουέτο – έκπληξη πρόκειται να ενώσουν τις φωνές του αλλά και το διαφορετικό τους στιλ σε μια συγκλονιστική μουσική βραδιά για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Σε παλαιότερη συνέντευξη, ο good job nicky εξήγησε πως ο έρωτας είναι ο λόγος για να υπάρχει κανείς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο έρωτας είναι το πιο ολοκληρωμένο συναίσθημα στον κόσμο. Έχει τα πάντα. Από αγάπη μέχρι μίσος, από ζήλια μέχρι επιβεβαίωση. Σκοτώνεις και ζεις για τον έρωτα.

Γιάννης Πάριος και good job nicky τραγουδούν για τον έρωτα

Ο νεαρός καλλιτέχνης που απολαμβάνει να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα βρεθεί σύμμαχος επί σκηνής με το «ιερό τέρας» του ελληνικού ρεπερτορίου – όπως ο ίδιος ο Νικόλαος αποκαλεί τον Γιάννη Πάριο, για να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για τον έρωτα. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη, ο good job nicky εξήγησε πως ο έρωτας είναι ο λόγος για να υπάρχει κανείς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο έρωτας είναι το πιο ολοκληρωμένο συναίσθημα στον κόσμο. Έχει τα πάντα. Από αγάπη μέχρι μίσος, από ζήλια μέχρι επιβεβαίωση. Σκοτώνεις και ζεις για τον έρωτα, στην κυριολεξία. Είναι ο λόγος να υπάρχεις. Αναπαράγεις μέσα από αυτόν, ζεις μέσα από αυτόν.». Η πεποίθηση αυτή ίσως είναι η αφορμή που πολλά από τα κομμάτια που έχει δημιουργήσει ο ίδιος αναφέρονται στο τρυφερό αυτό συναίσθημα.

Ο 25χρονος Έλληνας pop star, ο οποίος «αντιλαμβάνεται ότι κάνει καλά τη δουλειά του για αυτό και επέλεξε το όνομα ‘’Good Job Nicky’’», έκανε ντεμπούτο με την επιτυχία «January 8th», χωρίς να έχει μιλήσει ποτέ στον πατέρα του για την προσπάθεια του αυτή, παρά μόνο στην μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη. Όπως έχει τονίσει ο ίδιος «ο Γιάννης Πάριος χαίρεται πολύ για εκείνον και πλέον επικοινωνούν σε άλλο επίπεδο καλλιτεχνικά, καθώς τον αναγνωρίζει σαν καλλιτέχνη και σαν σύμμαχο».

Η μουσική εκπομπή θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 22:00.

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.