ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είμαι σοκαρισμένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε». Οι πρώτες δηλώσεις των συντελεστών του Rodeo

Μετά το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής.

«Είμαι σοκαρισμένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε». Οι πρώτες δηλώσεις των συντελεστών του Rodeo

Το Rodeo έφτασε απόψε στο τέλος του. Η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ έριξε εχθές το απόγευμα και ο Βαγγέλης Περρής μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη αποχαιρέτησαν την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, κάτι που ήταν εντελώς ξαφνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης για τις αποφάσεις των υπευθύνων γύρω από το πρόγραμμα του σταθμού.

«Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Ευχαριστούμε για την παρέα. Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η ομάδα του Rodeo σας χρωστάει πολλά», ήταν το μήνυμα των συντελεστών στο τέλος της εκπομπής.

Σήμερα το πρωί η Αθηναϊδα Νέγκα μίλησε στο Happy Day για τις σχέσεις που δεν είχε με τον ΣΚΑΪ και για το γεγονός ότι δεν της τηλεφώνησε κανείς ούτε όταν γέννησε το μωράκι της.

«Νομίζω ότι άλλαξε προσανατολισμό ξαφνικά ο ΣΚΑΪ, ένας προσανατολισμός ακραία διαφορετικός. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τον Παπαχελά και το Survivor, αλλά συνήθως υπάρχει μια ισορροπία την οποία στον νέο ΣΚΑΪ δεν την βλέπω.

Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη, κανείς δεν με ενημέρωσε! Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Με ενημέρωσε ο Βαγγέλης, όχι κάποιος από τον ΣΚΑΪ. Πρέπει να πω ότι μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ότι όταν γέννησα κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Θα μπορούσαν να μου πουν, επίσης, ότι «αλλάζουμε προγραμματισμό, μη βιαστείς να έρθεις», να κρατήσει και ο Βαγγέλης την Ανθή για τις ημέρες που έμεναν και να λυθεί το πράγμα λίγο πιο απλά και φιλικά.

Ήμασταν λίγο ακυβέρνητοι και χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις με τη διεύθυνση. Κάποια στιγμή, ήρθαν τα Χριστούγεννα και στόλισα εγώ με τον Βαγγέλη το πλατό».

Ο Μιχάλης Πλεμμένος από το Happy Day συνάντησε και τον Βαγγέλη Περρή κι εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι ήδη ο δικηγόρος του εξετάζει πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα:

«Η εκπομπή δεν θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά».

Πριν από λίγοι ώρα ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναϊδα Νέγκα αποφάσισαν να διακωμωδίσουν με τον δικό τους τρόπο το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής τους με μία κοινή ανάρτηση στο Instagram. Oι παρουσιαστές της εκπομπής πήραν μία τούρτα και τόνισαν πως το μαχαίρι για να την κόψουν τους το έφεραν άλλοι.

Κοψιμοοο

A post shared by @ athinaisnega on

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.