ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έφυγα από το Παλάτι για να προστατέψω τον Άρτσι». Ο Χάρι αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία

Εδώ και αρκετά χρόνια, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον πρόωρο χαμό της μητέρας του.

«Έφυγα από το Παλάτι για να προστατέψω τον Άρτσι». Ο Χάρι αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία

Kαι ενώ η Αμερική, και συγκεκριμένα η πόλη του Λος Άντζελες, ανυπομονεί να υποδεχθεί στους κόλπους της τον Χάρι και την Μέγκαν, οι οποίοι σύμφωνα με έντονες φήμες θα εγκατασταθούν εκεί το καλοκαίρι, το ζευγάρι δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα. Άφησαν, λοιπόν, πίσω το Λονδίνο και ακόμα πιο πίσω το παλάτι του Μπάγκιγχαμ, ξεκινώντας μία νέα ζωή, προς το παρόν στο Βανκούβερ του Καναδά.

Παρόλα αυτά ο Χάρι υπήρξε ειλικρινής. Ναι, ήταν κάτι περισσότερο από δύσκολο να αφήσει την οικογένεια του, δημιουργώντας όλη αυτή την αναστάτωση σε γιαγιά, μπαμπά και αδελφό. Αλλά δεν είχε άλλη επιλογή.

Μάλιστα, ο Χάρι φαίνεται να πήρε την δύσκολη αυτή απόφαση έχοντας αποκλειστικά την προστασία της δικής του οικογένειας κατά νου, αφού το πόσο σκληρό είναι να είσαι εκτεθειμμένος στον βρετανικό Τύπο, αλλά και σε ένα σωρό απαγορεύσεις του βασιλικού πρωτοκόλλου, είναι κατι που το γνωρίζει κάτι περισσότερο από καλά. Την περασμένη Πέμπτη ο ίδιος και η Μέγκαν έδωσαν το παρών σε εκδήλωση που οργάνωσε η αμερικανική τράπεζα JP Morgan στο Μαϊάμι και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χάρι μίλησε ανοιχτά για την ψυχική υγεία και το πως ο ίδιος κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το τραύμα που του προκάλεσε ο θάνατος της μητέρας του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997.

«Μίλησε για περιστατικά της παιδικής του ηλικίας που τον επηρεάσαν ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρησή τους, παραδεχόμενος πως αν και είναι πολύ δύσκολο για εκείνον και την Μέγκαν, δεν μετανιώνει για την απόφασή τους να αποσυρθούν από ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, επειδή θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρι φαίνεται να είπε ξεκάθαρα: «Το έκανα για να προστατέψω τον Άρτσι,» αφου δεν θέλει σε καμία περίπτωση η γυναίκα του και ο γιος του να περάσουν ό,τι πέρασε αυτός ως παιδί.

Αυτή ήταν η πρώτη κοινή, δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά την απόσυρσή από τα πριγκιπικά καθήκοντα τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με αναφορές, στην κλειστή εκδήλωση μίλησε και η Δούκισσα του Σάσσεξ, εκφράζοντας την αγάπη την για τον σύζυγό της. Η ίδια πηγή μετέφερε πως ήταν έντονη η παρουσία αξιωματικών ασφαλείας και η παρουσία τους προκάλεσε αρκετά σχόλια, ενώ παραμένει άγνωστο αν πληρώθηκαν για την ομιλία τους. Tην ίδια στιγμή αναλυτές εκτιμούν ότι η αμοιβή τους μπορεί να έφτασε μέχρι και τις 500 χιλιάδες δολάρια.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.