ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δε την θέλω στη ζωή μου». Η εξωφρενικά προβληματική σχέση του Έλτον Τζον με τη μητέρα σου

Στο πάρτι για τα 90α της χρόνια η μαμά του Έλτον Τζον προσέλαβε σωσία του γιου της προκειμένου να μην ρεζιλευτεί στους προσκεκλημένους της.

«Δε την θέλω στη ζωή μου». Η εξωφρενικά προβληματική σχέση του Έλτον Τζον με τη μητέρα σου

Στα 90α της γενέθλια η Σίλα Aϊλίν προσέλαβε έναν σωσία του σούπερ σταρ Έλτον Τζον προκειμένου να αντικαταστήσει τον ίδιο τον γιο της στο πάρτι του έκανε. Ήταν η περίοδος 8 ολόκληρων χρόνων κατά τα οποία γιος και μητέρα δεν μιλούσαν καν, μετά από πολλές δεκαετίες ταραχώδους και προβληματικής σχέσης.

Την τοξική και δύσκολη σχέση του σημαντικού βρετανού καλλιτέχνη επιβεβαιώνουν πολλές μαρτυρίες στενών φίλων και συγγενών, αλλά καλούμαστε να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα μέσα από τη νέα, αυτοβιογραφική ταινία "Rocketman" η οποία είναι βασισμένη στη ζωή και την καριέρα του διάσημου μουσικού.

Η μικρή διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον ίδιο και την Σίλα (εκείνη τον περνούσε μόλις 22 χρόνια) δημιούργουσε πάντα μία ιδιαίτερη συνθήκη ανάμεσα τους με τους κοντινούς τους ανθρώπους να αναφέρουν πως η σχέση τους, όπως και οι ατελείωτοι καυγάδες τους- θύμιζαν περισσότερο αυτούς που έχει μία αδελφή με τον μικρότερο αδελφό της, παρά την στοργική σχέση γιου και μητέρας.

Ο ίδιος ο Έλτον, σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, λέγοντας πως οι γονείς του συνεχώς μάλωναν και πως το μοναδικό πράγμα που θυμάται είναι δύο ανθρώπους να ουρλιάζουν ασταμάτητα ο ένας στον άλλον.

Πάντως, και παρά τις πολύ έντονες συγκρούσεις τους, ο Έλτον Τζον φρόντισε να εξασφαλίσει οικονομικά την μητέρα του μόλις γνώρισε την μεγάλη μουσική επιτυχία, πέρνοντας της κατευθείαν κοντά του και ζητώντας της να αναλάβει την επίβλεψη της τεράστιας έπαυλης που είχε αγοράσει. Λίγα χρόνια αργότερα, μετά από έναν ομηρικό καυγά την έδιωξε φωνάζοντας μπροστά σε όλους «Σε απολύω από μάνα μου!».

Η μητέρα του Τζον, Σίλα, σε συνέντευξη της είχε πει πως η βασική αιτία που απομακρύνθηκε τόσο πολύ από τον γιο της σε μεγάλη ηλικία δεν ήταν οι μόνιμες συγκρούσεις τους, αλλά ο σύζυγος του Έλτον Ντέιβιντ Φέρνις, ο οποίος, σύμφωνα πάντα τα λεγόμενα της, τον επηρέαζε αρνητικά απέναντι της,

Αποκορύφωμα στην πολύ τοξική σχέση τους ήταν η περίοδος 8 ολόκληρων χρόνων, από το 2008-2016) κατά την οποία μαμά και γιος δεν είχαν απολύτως καμία επαφή. Οι δυο τους τα βρήκανε τελικά το 2017, λίγους μόλις μήνες πριν η Σίλα φύγει από τη ζωή, ένα γεγονός που σόκαρε και πλήγωσε βαθιά τον σπουδαίο μουσικό.

«Θυμάμαι είχα πάει να την δω και σκέφτηκα πόσο καλά έδειχνε. Λίγες ημέρες μετά πέθανε,» θα πει ο Έλτον Τζον που ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας της και την αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό επικήδειο λέγοντας: «Σε ευχαριστώ που με έφερες στη ζωή και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα».

Ο Έλτον Τζον υπέστη μεγάλο σοκ όταν η μητέρα του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Δείτε ένα βίντεο για αυτό:

Δες το τρέιλερ της ταινίας αυτοβιογραφικής ταινίας "Rocketman".

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.