ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Αληθινά θλιμμένος και βαθιά σοκαρισμένος»: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τη στάση του αδερφού του

«Είχαν μοιραστεί τα πάντα στη ζωή τους – ένα γραφείο, ένα ίδρυμα, κοινές συναντήσεις».

«Αληθινά θλιμμένος και βαθιά σοκαρισμένος»: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τη στάση του αδερφού του

Είναι επίσημο πλέον, από κάθε άποψη: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ επιβεβαίωσαν στη βασίλισσα Ελισάβετ ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με το Μπάκιγχαμ. Όπως δήλωσε δημοσίως εκπρόσωπος του παλατιού, μεταξύ άλλων: «Μετά από συνομιλίες με τον δούκα, η βασίλισσα τους ενημέρωσε ότι δεδομένου ότι απομακρύνθηκαν από το έργο της βασιλικής οικογένειας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνοδεύουν τα ενεργά μέλη της.

»Οι τιμητικές στρατιωτικές υποχρεώσεις και οι βασιλικές προστασίες του δούκα και της δούκισσας θα επιστραφούν στην Αυτού Μεγαλειότητα, προτού αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της βασιλικής οικογένειας.

«Οι τιμητικές στρατιωτικές υποχρεώσεις και οι βασιλικές προστασίες του δούκα και της δούκισσας θα επιστραφούν στην Αυτού Μεγαλειότητα, προτού αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της βασιλικής οικογένειας»

»Αν και όλοι λυπούνται για την απόφασή τους, ο δούκας και η δούκισσα παραμένουν πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απάντησαν στην παραπάνω δήλωση, ως εξής: «Όπως αποδεικνύεται από τη δουλειά τους κατά το παρελθόν έτος, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παραμένουν αφοσιωμένοι στο καθήκον και την υπηρεσία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο και έχουν προσφέρει τη συνεχή υποστήριξή τους τις οργανώσεις που έχουν εκπροσωπήσει ανεξάρτητα από τον επίσημο ρόλο τους. Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή σε υπηρεσία. Η υπηρεσία είναι καθολική».

Μάλιστα το ζευγάρι πρόκειται να δώσει συνέντευξη στην Όπρα Γουϊνφρεϊ σχετικά με την απόφασή του να προχωρήσει στο λεγόμενο «Megxit».

Σύμφωνα με το Page Six, άτομο από τον στενό κύκλο του Ουίλιαμ δήλωσε πως ο πρίγκιπας αισθάνεται «αληθινά θλιμμένος και βαθιά σοκαρισμένος» από την επιλογή του αδερφού του «να γίνει προσβλητικός και να δείξει ασέβεια» προς τη γιαγιά τους, τη βασίλισσα Ελισσάβετ.

Άτομο από τον στενό κύκλο του Ουίλιαμ δήλωσε πως ο πρίγκιπας αισθάνεται «αληθινά θλιμμένος και βαθιά σοκαρισμένος» από την επιλογή του αδερφού του «να γίνει προσβλητικός και να δείξει ασέβεια» προς τη γιαγιά τους, τη βασίλισσα Ελισσάβετ.

Όπως φέρεται να σχολίασε μια άλλη, ανώνυμη πηγή, σχετικά με την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να απαντήσουν στη δήλωση του παλατιού: «Δεν ανταπαντάς στη βασίλισσα – αυτό, απλά, δεν προβλέπεται».

Άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας φέρεται να δήλωσαν για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ότι «από τη στιγμή που ξεπέρασε το θυμό του, αυτό που του έμεινε ήταν η απουσία του αδερφού του. Είχαν μοιραστεί τα πάντα στη ζωή τους – ένα γραφείο, ένα ίδρυμα, κοινές συναντήσεις, τις περισσότερες μέρες – και περνούσαν όμορφα. Δεν θα σταματήσει ποτέ να του λείπει».

«Από τη στιγμή που ξεπέρασε το θυμό του, αυτό που του έμεινε ήταν η απουσία του αδερφού του. Είχαν μοιραστεί τα πάντα στη ζωή τους»

Όπως φαίνεται, άλλωστε, δεν ήταν μόνο η συντροφιά αλλά και η συνεργασία του πρίγκιπα Χάρι πολύτιμη για τον Ουίλιαμ. Σύμφωνα με το Page Six, όπως σχολίασε ένας φίλος του ανώνυμα: «Αναμφίβολα τώρα [ο Ουίλιαμ] αισθάνεται ότι το βάρος έχει πέσει όλο πάνω του. Το μέλλον του μοιάζει διαφορετικό, λόγω των επιλογών του αδερφού του – δεν είναι εύκολο».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/STR UK AND IRELAND OUT SHUTTERSTOCK OUT

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.