ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σούζαν Ντάουνι: "Δεν θα ήμουν ποτέ αυτή που είμαι χωρίς εκείνον" λέει για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Η παραγωγός φαίνεται το ίδιο ερωτευμένη με τον σταρ όσο είναι εκείνος μαζί της, ακόμα και έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι απόλυτα ερωτευμένος με τη σύζυγό του, αλλά τώρα και η Σούζαν Ντάουνι δηλώνει το ίδιο.

Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής φετινής σεζόν των βραβείων του ηθοποιού, εκείνος δεν έχασε καμία ευκαιρία να βροντοφωνάξει την αγάπη προς τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου 20 χρόνια. Ακόμα και στα Όσκαρ, όταν παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιο για τον Β' Ανδρικό Ρόλο, δήλωσε από τη σκηνή: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κτηνίατρό μου, εννοώ τη γυναίκα μου, Σούζαν Ντάουνι. Με έσωσε σαν ζώο και με την αγάπη με επανέφερε στη ζωή. Γι' αυτό είμαι εδώ. Ευχαριστώ."

Στο τεύχος του Esquire για την άνοιξη του 2024, η 50χρονη Σούζαν είπε: "Όλοι αγαπούν να ακούν ότι με κάποιο τρόπο ήρθα και άλλαξα τη ζωή του και μπλα, μπλα, μπλα. Αλλά μπορώ να σας πω ότι δεν θα ήμουν ποτέ αυτή που είμαι χωρίς εκείνον στη ζωή μου".

Και συνέχισε για τον 59χρονο Ρόμπερτ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2005: "Η πορεία του είναι πιο εύκολο να χαρτογραφηθεί, επειδή έπρεπε να ζήσει τα σκαμπανεβάσματά του δημοσίως. Όταν γνωριστήκαμε, ήμασταν τυχεροί που βρισκόταν σε ένα σημείο όπου ήταν ανοιχτός να κάνει πράγματα διαφορετικά από ό,τι είχε κάνει πιο πριν. Αλλά ξέρετε κάτι; Το ίδιο ήμουν κι εγώ".

Εκείνος πρόσθεσε: "Είναι πέρα από το ότι είμαστε δύο άνθρωποι που συμβιώνουν και έχουν φτιάξει μια ζωή μαζί. Υπάρχει κάτι πάνω της που παραμένει σχεδόν εξ ολοκλήρου μυστήριο. Ακόμα - θα τη δω απέναντι στην κουζίνα και θα τη μελετήσω σαν να είμαι ιδιωτικός ντετέκτιβ".

Το ζευγάρι είχε μιλήσει στο παρελθόν στο περιοδικό PEOPLE για την επιτυχία του γάμου τους, λέγοντας ότι ένα από τα μυστικά είναι ο "κανόνας των 2 εβδομάδων".

"Έχουμε έναν κανόνα δύο εβδομάδων, ο οποίος συχνά μοιάζει πολύ μεγάλος, αλλά δεν περνάμε πάνω από δύο εβδομάδες χωρίς να βλέπουμε ο ένας τον άλλον και η οικογένεια να είναι μαζί", είπε η Σούζαν, αναφερόμενη στην ίδια, τον Ρόμπερτ και τα παιδιά τους: τον γιο Exton, 12 ετών, και την κόρη Avri, 9 ετών, καθώς και τον γιο του Robert, Indio, 30 ετών, από προηγούμενο γάμο. "Ευτυχώς, προτιμούμε να είμαστε ένα περιοδεύον τσίρκο όταν μπορούμε".

Ο Ρόμπερτ είπε ότι η οικογενειακή ζωή "μου δίνει, ειλικρινά, κάτι για να συνδέσω τις νευρώσεις μου με κάτι θετικό", προτού η σύζυγός του συνεχίσει να επαινεί τις ικανότητές του ως πατέρα και συζύγου.

"Λέμε ότι είναι το τέλειο ραντεβού γιατί είναι απίστευτα συνεπής και φροντίζει να είμαστε κι εμείς", είπε η Σούζαν για το γεγονός πως ο Ρόμπερτ φροντίζει να είναι εκεί για το δείπνο με την οικογένειά του κάθε μέρα. "Πάντα τον κοροϊδεύουμε γι' αυτό, αλλά νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος του να λέει: 'Είμαι εδώ. Ας είμαστε μαζί, ας περάσουμε λίγο χρόνο". Ας σταματήσουμε τα πάντα και ας μιλήσουμε και ας μοιραστούμε".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι