ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ελεονώρα Μελέτη: "Μετά τον Πρωινό Καφέ έφυγα από την Ελλάδα σχεδόν κυνηγημένη"

Ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και τι έκανε μετά το τέλος από τον " Πρωινό Καφέ"

Ελεονώρα_μελετη NDP

Ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχτηκε στην εκπομπή του " Τετ α Τετ" την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησαν για την δύσκολη περίοδο του " Πρωινού Καφέ", το νέο της βιβλίο και την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια αναφέρεται στην επόμενη συγγραφική δουλειά της με τίτλο " Το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο", όπου μεταφέρει "αληθινά γεγονότα" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι δεν είναι αυτοβιογραφία.

"Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου αυτή του "Πρωινού Καφέ” που, παρόλα αυτά, νιώθω ευγνώμων που την έζησα γιατί με βοήθησε πάρα πολύ να διαμορφώσω αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Με βοήθησε να δω με άλλο μάτι τους ανθρώπους. Στην αρχή πολύ εχθρικά, σχεδόν καχύποπτα, αλλά τώρα με κατανόηση και με συμπόνια. Το δούλεψα πάρα πολύ και αυτά τα εργαλεία που πήρα μέσα από αυτή την ιστορία τα μεταφέρω και στο καινούργιο μου βιβλίο", ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

"Ο τίτλος του θα είναι "Το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο”. Είναι μια πολύ σημαντική αυτή η φράση και θα το ανακαλύψει κανείς διαβάζοντας το βιβλίο. Το βιβλίο αυτό βασίζεται σε αληθινά γεγονότα δεν είναι όμως αυτοβιογραφία σε καμία περίπτωση γιατί ποιος νοιάστηκε κιόλας. Είναι όμως μια περίοδος που μεσολάβησε αφότου εγώ εξαφανίστηκα από το Πρωινό Καφέ".


Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Ελεονώρα Μελέτη περιγράφει πώς αντιμετώπισε την περίοδο μετά τον " Πρωινό Καφέ", ενώ εξομολογείται στον Τάσο Τρύφωνος ότι έφυγε από την Ελλάδα σαν "κυνηγημένη".


"Μετά από τον "Πρωινό Καφέ” εξαφανίστηκα κυριολεκτικά γιατί έφυγα από την χώρα. Έφυγα από την Ελλάδα μην μπορώντας να διαχειριστώ το ότι περπατούσα στον δρόμο και όλοι πίστευαν ότι νομίζουν για μένα όλα αυτά τα οποία άκουγαν στην τηλεόραση. Έφυγα κυνηγημένη σχεδόν. Έκανα ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι στο Μπαλί για κάποιους μήνες και εκεί συνάντησα ανθρώπους και απέκτησα γνώσεις τις οποίες χρησιμοποίησα και να κυνηγήσω όλα μου τα όνειρα αλλά και να βρω τρόπους να σταθώ στον εαυτό μου", είπε η Ελεονώρα Μελέτη για εκείνη την δύσκολη περίοδο της ζωής της.

" Υπήρχαν άνθρωποι που μου ζήτησαν δημόσια συγγνώμη και το εκτιμώ, υπήρχαν και άνθρωποι όμως, που ακόμα και τότε όταν τους έβλεπα από κοντά έκαναν σαν να μη συμβαίνει κάτι. Εγώ έχω την άποψή μου διαμορφωμένη δεν θα αλλάξει ούτε με την δημόσια συγγνώμη ούτε με την προσέγγιση του άλλου. Ακόμα και ο τρόπος που αναφέρεσαι σε έναν άνθρωπο και λες την άποψή σου δείχνει πράγματα για την ποιότητα σου και αυτό δεν αλλάζει εύκολα. Από τότε έχω επιλέξει να κρατάω τις αποστάσεις μου".

Όσο για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε:

"Με την Ελένη Μενεγάκη αργήσαμε να "φωνάξουμε” ότι δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πρόσβαση στον άνθρωπο "Ελένη” γιατί η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που έχει να σου πει πολλά και όχι τηλεοπτικά".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instragram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.