ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του καρκίνου, συγκίνησε

Ο Βασιλιάς Κάρολος ήταν παρών στην λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα και η ανταπόκριση του πλήθους ήταν συγκινητική.

Χαμογελαστός έφθασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ ο βασιλιάς Κάρολος για την πασχαλινή λειτουργία. Ο βασιλιάς που δίνει μάχη με τον καρκίνο και απέχει από τα βασιλικά του καθήκοντα επιστρέφει μ’ αυτόν τον τρόπο ομαλά στη δημόσια ζωή και τις υποχρέωσεις του.

Οι συγκεντρωμένοι έσπευσαν να ευχηθούν "Καλό Πάσχα” με τον 75χρονο μονάρχη να αντεύχεται "και σ’ εσάς”. Στο πλευρό του η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα. Το βασιλικό ζεύγος έφθασε στο παρεκκλήσι με μια Bentley.

Η εμφάνιση αυτή του βασιλιά καθησυχάζει το κοινό, αφού ο Κάρολος δεν αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο και ενώ επιβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Ωστόσο, παρά την τόνωση του ηθικού του κοινού, η πασχαλινή τελετή της βασιλικής οικογένειας διαφέρει αισθητά από τα προηγούμενα χρόνια. Πέρυσι, κατά την πρώτη του πασχαλινή λειτουργία ως βασιλιάς, ο Κάρολος οδήγησε πεζή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκκλησία, ενώ φέτος έφτασε με αυτοκίνητο για να προστατεύσει την υγεία του.

Η προγραμματισμένη παρουσία του βασιλιά στην τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ είναι ένα "σημάδι ότι τα πράγματα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση”, δήλωσε πηγή του παλατιού στην Telegraph.

O βασιλιάς Κάρολος στέλνει ευχές για το Πάσχα

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την υγεία του ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει προγραμματίσει να βρεθεί σε κάποια δεξίωση μετά τη λειτουργία αλλά ούτε και έχει οργανώσει κάποιο οικογενειακό γεύμα στο κάστρο του Windsor.

Νωρίτερα, έστειλε τις ευχές του μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμούς της οικογένειας στα social media. "Ευχόμαστε σε όλους τους ακολούθους μας ένα πολύ Χαρούμενο Πάσχα" ήταν η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.