ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λουκία Παπαδάκη: "Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου από ένστικτο"

Η εξομολόγηση για την οικογενειακή της ζωή.

λουκια_παπαδακη ndp

Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε για την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της και να τον ανατρέψει μέσα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια.

"Καλώς ή κακώς οι αποφάσεις είναι παντελώς ανεξάρτητες. Η ύπαρξη του γιου μου ήταν ο βασικός κώδικας και γνώμονας αυτών των αποφάσεων. Τότε φαινόταν ηρωικό, ακατόρθωτο. Στο δικό μου το μυαλό φαινόταν τερατώδες σε μέγεθος. Όταν γέννησα τον γιο μου και μετά έπρεπε να επιλέξω ή θέατρο ή τηλεόραση. Η εμπειρία της μονογονεϊκής οικογένειας ήταν μαγική, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα το ξανάκανα. Είναι τρομακτικό να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο. Δεν υπάρχουν ευκολίες! Ήμουν μόνη μου με το παιδί και λόγω συνθηκών. Δεν μπορούσε να αναβληθεί ο θάνατος των γονιών μου. Ήταν όλα μαζί! Δεν έχω παράπονο, δεν βαριέμαι", είπε μεταξύ άλλων η Λουκία Παπαδάκη.

Η 61χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι διατηρεί μία στάση ζωής που επιδιώκει την περιπέτεια, διακατέχεται από τόλμη και λειτουργεί με το ένστικτο.

"Γενικώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει, δεν φοβάται, δεν βολεύεται. Αυτό είναι μαγικά καλό ή και ολέθριο κακό. Είμαι άνθρωπος της τόλμης, της περιπέτειας. Κάθε στιγμή, αύριο το πρωί να μου πεις πάμε στην Παταγονία, ναι, πάμε! Η ζωή είναι μια περιπέτεια γενικότερα. Οι βασικές αποφάσεις έχουν μια ενδοσυνεννόηση. Και όσο μεγαλώνουμε, αυτό το ένστικτο το αλάθητο που έχουμε μέχρι να μπούμε στον συνειδητό κόσμο, είναι επιλογή μας να το φέρουμε στο προσκήνιο. Τα τελευταία αρκετά χρόνια πάω με το ένστικτο. Αποκτάς και μια μαγική ικανότητα να δεις το μέλλον αν αφήνεις το ένστικτο να σε οδηγήσει. Πάει με την ευρύτερη εικόνα", δήλωσε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

"Η απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου ήταν από ένστικτο. Αποκτάς και μια μαγική ικανότητα να βλέπεις το μέλλον όταν αφήνεις το ένστικτο να σε οδηγεί, πάει με τα θέλω και πάει με την ευρύτερη εικόνα. Δηλαδή ζούμε σε μια διάσταση, η οποία δεν είναι συνειδητή, και του χώρου και του χρόνου. Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο αυτό που λέω αλλά δεν είναι, είναι ουσιαστικό. Είμαστε κομμάτι ενός σύμπαντος και μιας συνεχούς ροής που δεν είναι "τι θα συμβεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, για το Σάββατο βλέπουμε". Αυτά είναι ροή, ρευστά πράγματα και κυλάνε".

Λουκία Παπαδάκη: "Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου από ένστικτο"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Istagram

Read Next

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το φετινό Πάσχα - Οι top προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού

Οι αναχωρήσεις για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού ξεκινούν από το Σάββατο και κορυφώνονται στα μέσα της Μ.Εβδομάδας.

27 Απρ 2024

"Ήταν αηδιαστικό": Η Αν Χάθαγουεϊ περιγράφει τη χειρότερη - ίσως - στιγμή που έχει βιώσει σε audition

Το αίτημα του παραγωγού απέναντι στη νεαρή τότε ηθοποιό απαιτούσε, μεταξύ άλλων, με φιληθεί με άλλους δέκα άντρες.

27 Απρ 2024

Ντάνι Ντε Βίτο και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξανά μαζί

Μετά από τη διάσημη ταινία "Οι δίδυμοι", το δίδυμο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

27 Απρ 2024

Σέρρες: Τα "Λαζαράκια" και οι περίτεχνοι σταυροί από φοινικόφυλλα στην Αγία Παρασκευή Σιδηροκάστρου

Τα "Λαζαράκια" ή "Λαζάρηδες" ή "Λαζαρούδια" είναι μικρά νηστίσιμα ψωμάκια, τα οποία πρόσφεραν οι νοικοκυρές το Λαζαροσάββατο (το Σάββατο του Λαζάρου) στα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα.

27 Απρ 2024

Netflix: Έρχεται το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες "Εκατό χρόνια μοναξιά"

Το βιβλίο που κατέκτησε την καρδιά μας γίνεται τώρα τηλεοπτική σειρά που περιμένουμε εναγωνίως.

26 Απρ 2024

Lifestory: Ο χαρισματικός Γκάρι Όλντμαν και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Γκάρι Όλντμαν.

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.