ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάρα Ντέλεβιν: Η έπαυλή της στο Los Angeles καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά

Δείτε την έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες- Βίντεο, φωτογραφίες

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κάρα Ντέλεβιν, αφού μια μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της στο Studio City της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Los Angeles, οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και είδαν πυκνό καπνό στο πίσω μέρος του σπιτιού, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα ξημερώματα της 15ης Μαρτίου, όπως έγινε γνωστό στα διεθνή μέσα, πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι της 32χρονης, με αποτέλεσμα μάλιστα, να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Όπως αναφέρεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Los Angeles, δέχτηκε την κλήση για βοήθεια από το σπίτι στο Studio City στους λόφους του Hollywood λίγο πριν τις 4 το πρωί. Εκεί εντόπισαν σφοδρές φλόγες στο πίσω μέρος του σπιτιού, οι οποίες επεκτάθηκαν στη σοφίτα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της πυροσβεστικής.

Ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση, ενώ και ένα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι εισέπνευσε καπνό ελαφρά και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες. Για να σβηστεί η φωτιά από το διώροφο σπίτι της Cara Delevingne, χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες και περισσότερες από δύο ώρες. Εκείνη την ώρα κατέρρευσε και η στέγη του σπιτιού, σύμφωνα με αξιωματούχους της πυροσβεστικής.

Συγκλονισμένη από αυτό που έγινε το μοντέλο - ηθοποιός ενημέρωσε τους followers της για όσα έγινε, ευχαριστώντας και τους πυροσβέστες, αφού χάρη σε εκείνους κατάφεραν να σωθούν και οι δύο γατούλες της.

"Η καρδιά μου έχει "σπάσει" σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι' αυτό να αγαπάτε όσα έχετε.Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν για να βοηθήσουν".

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Η πυρκαγιά κατέστρεψε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και "εξελίχθηκε σε μια πυρκαγιά με βαθιά εστία”, δήλωσε η πυροσβεστική υπηρεσία. "Τα συνεργεία επιβεβαίωσαν ότι όλοι οι ένοικοι ήταν εκτός του σπιτιού και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας”, συνέχισε η δήλωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η στέγη του σπιτιού κατέρρευσε, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες. Χρειάστηκαν τελικά 94 πυροσβέστες και πάνω από δύο ώρες για να σβήσουν την πυρκαγιά.

Η έπαυλή της Κάρα Ντέλεβιν στο Los Angeles

Η Κάρα Ντέλεβιν το 2022 είχε παρουσιάσει την κατοικία της στο περιοδικό Architectural Digest.

Το σπίτι της ήταν "ντυμένο" με Gucci ταπετσαρίες με τα χαρακτηριστικά φλαμένκο, η κουζίνα ήταν τεράστια και μπλε, υπήρχαν δύο γιγάντιες ντουλάπες για ρούχα και παπούτσια, ενώ στον πάνω όροφο υπήρχε η συλλογή της με διάφορα καπέλα.

Παράλληλα, επειδή όπως είπε η ίδια ήθελε το σπίτι της να είναι σαν ένας "παιδότοπος" για μεγάλους, είχε μπιλιάρδο, πισίνα με μπαλάκια, δωμάτιο με ντραμς αλλά και μια κρυψώνα μέσα στους τοίχους που μπορούσε να μπει σαν άλλη "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" για να σκεφτεί.

Δείτε το βίντεο

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.