ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η 20χρονη Νικολίνα Νικολούζου είναι περήφανα μία διεμφυλική γυναίκα

Η 20χρονη Νικολίνα Νικολούζου αποκάλυψε ότι είναι διεμφυλική γυναίκα και έκανε φυλομετάβαση

Το ριάλιτι μόδας " My Style Rocks" φιλοξένησε την συγκινητική ιστορία της 20χρονης Νικολίνας Νικολούζου, η οποία παραδέχτηκε δημόσια ότι γεννήθηκε αγόρι και στα 12 αποφάσισε ότι είναι γυναίκα. "Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα", είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Με αφορμή ένα νέο κόνσεπτ του ριάλιτι μόδας, οι παίκτριες καλέστηκαν να φέρουν παιδικές φωτογραφίες και να αναδημιουργήσουν το στιγμιότυπο σήμερα. Η Νικολίνα φόρεσε μία τζιν μάξι φούστα συνδυασμένη με ένα εκκεντρικό statement τοπ και προλόγισε την παιδική φωτογραφία της ως εξής:

"Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα", είπε και πρόσθεσε:

"Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 11 ετών. Όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματα με τους γονείς μου και με τη στήριξή τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε ξεκίνησε το ταξίδι της φυλομετάβασής μου".

Τρανς ή διεμφυλικά είναι τα άτομα που αντιλαμβάνονται το φύλο τους διαφορετικά από το φύλο που τους προσδιορίστηκε κατά τη γέννηση. Η Νικολίνα παραδέχτκε ότι παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε αγόρι, ένιωθε γυναίκα. Είναι, μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 20χρονης η πρώτη περίπτωση φυλομετάβασης στην Ελλάδα.

"Στα 11 μου εξήγησα στην οικογένειά μου τα συναισθήματά μου και ότι νιώθω κορίτσι. Η αδελφή μου είχε την πιο αστεία αντίδραση. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγκάλιασαν. Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν, ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα σαν πειραματόζωο", είπε η παίκτρια του ριάλιτι μόδας σε συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά.

Οι διεμφυλικές γυναίκες λαμβάνουν έναν συνδυασμό ορμονών που συνήθως μειώνει την τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ ενδέχεται να ξεκινήσει επίσης η αύξηση των μαστών.

Για τους διεμφυλικούς άνδρες το χειρουργείο περιλαμβάνει την αφαίρεση των μαστών και των γυναικείων αναπαραγωγικών οργάνων, καθώς και τον σχηματισμό πέους και όσχεου. Στις διεμφυλικές γυναίκες αφαιρούνται το πέος και οι όρχεις, από τα οποία μπορούν να σχηματισθούν κόλπος, κλειτορίδα, μικρά και μεγάλα χείλη. Ενδέχεται επίσης να υποβληθούν σε χειρουργείο πλαστικής, ώστε να κάνουν το πρόσωπό τους να φαίνεται πιο θηλυκό.

Είναι σύνηθες, οι παίκτριες του ριάλιτι μόδας να μοιράζονται προσωπικές ιστορίες, όπως είχε κάνει στο παρελθόν η Αμίνα Χακίμ. Τώρα, η Νικολίνα Νικουλούζου μέσα από την εξομολόγηση της φυλομετάβασης δίνει βήμα σε άτομα με παρόμοια εμπειρία να αισθανθούν " αποδεκτοί", αλλά περνάει, επίσης, ένα δυνατό μηνυμα αγάπης και αποδοχής του εαυτού μας.

" Ο λόγος που μοιράζομαι αυτή την ιστορία είναι επειδή έχω παλέψει πάρα πολλά χρόνια για να νιώσω 100% ο εαυτός μου και αυτό δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει να διεκδικώ τα όνειρά μου. Έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα, τα οποία παλεύουν με την ταυτότητά τους, να διεκδικούν τα όνειρά τους, να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο, να είναι fighters και να κυνηγούν πάντα τους στόχους τους", δήλωσε η 20χρονη παίκτρια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι