ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αμίνα Χακίμ: Η μάχη με τον καρκίνο και ο "τύραννος, μουσουλμάνος" πατέρας που την στιγμάτισε

Η 37χρονη παίκτρια του " My Style Rocks" κερδίζει κάθε μάχη της ζωής με... στυλ!

Η Αμίνα Χακίμ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο επιτυχημένο ριάλιτι μόδας " My Style Rocks" το 2020. Χάρη στο ιδιαίτερο στυλ και την εκρηκτική προσωπικότητα, η 37χρονη επιχειρηματίας κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει αγαπητή σε κοινό και κριτές - ίσως, όχι, όμως, στις συμπαίκτριες της-.

Η οικειοθελής αποχώρησή της τότε από το ριάλιτι μόδας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού ήταν ένα από τα φαβορί. Κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στην Αμίνα και τα "σενάρια" ξεπηδούσαν το ένα μετά το άλλο από τους φανατικούς θαυμαστές της εκπομπής.

Η 37χρονη τήρησε σιγή ιχθύος, ενώ η παραγωγή κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό τον λόγο που οδήγησε την δημοφιλή παίκτρια εκτός πλατό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμίνα αποκάλυψε την μάχη με τον καρκίνο που την στιγμάτισε, η πρώην παίκτρια της σεζόν 2020 εξήγησε στους θαυμαστές της ότι ξεκίνησε την θεραπεία για τον καρκίνο, ενώ παράλληλα μοιράστηκε τα τραγικά βιώματα της παιδικής της ηλικίας.

Η Αμίνα Χακίμ μίλησε για τον " τύραννο πατέρα" που χτυπούσε τόσο την σύζυγό του όσο και τα ανήλικα παιδιά του, αλλά και την θέση της μητέρας της, η οποία έπασχε από διπολική διαταραχή.

"Μερικοί άνθρωποι είναι "δυνατοί” δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα. Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια. Σε ότι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου.

Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η "καημένη”, η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της. Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ..κ άλλα πολλά που δε χωράνε σε 40 στορις. Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Ήθελα να τα πω.

Γι’ αυτό δείχνω κακιά..προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου..πως να τους εμπιστευτώ όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν. Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας όποιος κι αν είναι αυτός! Α όσο για τον καρκίνο θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες", είχε γράψει στη συγκινητική ανάρτησή της η παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

Φέτος, η Αμίνα Χακίμ επέστρεψε στο " My Style Rocks" και είναι έτοιμη να κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του σόου. Άλλωστε, την μάχη με τη ζωή την έχει, ήδη, κερδίσει! Μητέρα ενός παιδιού, ιδιοκτήτρια καταστήματος παπουτσιών και φαβορί ενός επιτυχημένου ριάλιτι μόδας, η Αμίνα Χακίμ "έπεσε 7 φορές και σηκώθηκε 8". Γεγονός που το επιβεβαιώνει και η επιστροφή της στο παιχνίδι.

Εκτός, από το άψογο γούστο στα ρούχα, η 37χρονη παίκτρια αποτελεί ένα τέλειο παράδειγμα δύναμης και θέλησης για τις -μερικές φορές- άνισες μάχες της ζωής.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.