ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Νάσος Γαλακτερός έγινε 55! Δείτε πώς του ευχήθηκε " Χρόνια Πολλά" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Τα 55α γενέθλιά του γιόρτασε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής στις 10 Μαρτίου.

νανσυ_ζαμπετογλου ndp

Ο Νάσος Γαλακτερός γιόρτασε τα 55α γενέθλιά του στις 10 Μαρτίου με καλούς φίλους και έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής "έκλεισε” τα 55 του χρόνια και η σύζυγός του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, του ευχήθηκε " Χρόνια Πολλά" με μια αναμνηστική φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , θέλοντας να του ευχηθεί και διαδικτυακά "χρόνια πολλά”, μία φωτογραφία τους όπου είναι και οι δύο φανερά μαυρισμένοι, ενώ η Νάνσυ ποζάρει άβαφη στον φωτογραφικό φακό.

Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι πόζαραν στο εν λόγω στιγμιότυπο, με την οικοδέσποινα της εκπομπής να σχολιάζει στη λεζάντα που τη συνόδευε: " Πάντα χαρούμενος και καλοκαιρινός!”.

Ο Νάσος Γαλακτερός και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και παρά τις σποραδικές φήμες για "σύννεφα" στη σχέση τους, φαίνεται ότι όλα είναι καλά στον "παράδεισο".

Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει τα έντονα συναισθήματα για τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, αφού σε κάθε της συνέντευξη μιλάει με θαυμασμό και αγάπη για το πρόσωπό του.

"Τον Νάσο, βέβαια, πάντα τον θαύμαζα. Θαυμάζω τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν στο δρόμο οι άνθρωποι. Σταματούν αυτοκίνητα και κατεβαίνει ο κόσμος και του μιλάει. Του λένε "Τι κάνεις, Νασάρα;", με μεγάλη αγάπη. Δεν νομίζω πως αυτό ισχύει για όλους τους αθλητές, άρα κάτι άφησε, περισσότερο συναισθηματικό, όχι μόνο γιατί έβαζε το καλάθι. Τώρα είναι ο coach μας".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.