ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

" Άκρως οικογενειακόν": Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός σε σπάνια βραδινή έξοδο

Η κοινή εμφάνιση στην παρουσίαση βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

νανσυ_ζαμπετογλου ndp

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2012 μετά από 4 χρόνια σχέσης και απέκτησαν μαζί την κόρη τους, Σοφία.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει στο ενεργητικό του 3 γάμους, με την πρώτη σύζυγό του την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησε τον γιο του, Παύλο, ενώ στη συνέχεια δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Ρούλα Κορομήλα.

Ο έρωτας με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου ήταν "κεραυνοβόλος" όπως εξομολογήθηκαν και έκτοτε οι δύο σταρ είναι αχώριστοι. Διατηρούν ένα διακριτικό δημόσιο προφίλ και είναι επιλεκτικοί με τις εμφανίσεις τους. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια και την πρώην αθλητή στην παρουσίαση βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην παρουσίαση του καλού τους φίλου, ενώ στο πλευρό τους ήταν και ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος. Η έξοδος ήταν " άκρως οικογενειακόν", αφού εκτός από τον γιο του πρώην καλαθοσφαιριστή μαζί τους ήταν και ο τηλεοπτικός παρτενέρ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξένησαν λίγες ημέρες πριν στην εκπομπή τους " Στούντιο 4" συνέντευξη του Μπάνε Πρέλεβιτς. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι δεν είναι ΠΑΟΚ, αλλά διατηρεί φιλική σχέση με τον Σέρβο πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή.

"Σκεφτόμουν ότι στα sos ίσως βοηθήσεις γιατί έχω το εξής πρόβλημα ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ. Πώς; Δεν είμαι Απόλλων Καλαμαριάς; Ο Μπάνε είναι οικογενειακός μας φίλος και τον αγαπάμε πάρα πολύ και ο άντρας μου έχει παίξει στον ΠΑΟΚ" .

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Αλεξάνδρα Μητσοτάκη: Η σπάνια εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο

Η διακκριτική και σπάνια εμφάνιση της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.