ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Τζένη Μπαλατσινού γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με μία τρυφερή φωτογραφία από την Πάτμο

"Γυναίκα σημαίνει δύναμη , σοφία, και μια ανεκτίμητη αγκαλιά. Χρόνια μας Πολλά!"

τζενη_μπαλατσινου ndp

Η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εκπροσώπους του εγχώριου lifestyle με επιρροή στο κοινό, ειδικά στις γυναίκες.

Η καριέρα, η δημιουργία οικογένειας, το " επιχειρείν", ο δεύτερος γάμος και η μητρότητα μετά τα 40 είναι οι λόγοι που η Τζένη Μπαλατσινού χαρακτηρίζεται ως μία σύγχρονη γυναίκα που ζει την ζωή της " unapologetically".

Και, φυσικά, την Ημέρα της Γυναίκας την γιόρτασε αγκαλιά με μία άλλη, εξίσου όμορφη γυναίκα. Η 53χρονη celebrity μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία με μία κάτοικο της Πάτμου, η οποία φοράει καθημερινά παραδοσιακά ρούχα, μία μαντήλα στα μαλλιά και κοιτάει με αθωότητα την κάμερα. "Γυναίκα σημαίνει δύναμη , σοφία, και μια ανεκτίμητη αγκαλιά. Χρόνια μας Πολλά!", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες με την απόφασή της να γίνει για τέταρτη φορά μητέρα στα 50 της. Αρκετοί ήταν εκείνη που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της, αλλά η επιχειρηματίας " έκλεισε" τα αυτιά της στα κακόβουλα σχόλια -και τα αστειάκια- και απόλαυσε στο maximum την εμπειρία.

"Να νιώσει ότι είναι έτοιμη, ότι ήρθε η στιγμή. Μπορεί να κάνει παιδί στα 20 μπορεί και στα 50. Μπορεί να θέλει να συμπορεύεται με έναν σύντροφο χωρίς παιδί ή να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Η ευθύνη του να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη και, όταν μία γυναίκα το νιώθει συνειδητά αυτό, είναι καταλυτικό για οποιαδήποτε φοβία. Δε χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν ορίζουν πλέον οι επιταγές της κοινωνίας αν και πότε θα κάνει μία γυναίκα παιδί", δήλωσε σε συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό η 53χρονη σταρ.

Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας, θυμόμαστε τα λόγια της Τζένη Μπαλατσινού για τον λόγο που την οδήγησε να μη πάρει ποτέ τα επίθετα των συζύγων της. Η μαμά και επιχειρηματίας είχε απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εν λόγω θέμα ως εξής: "Ισχύει, απλώς δεν ήταν σκοπός μου να προσθέσω ακόμα ένα επώνυμο, πόσο μάλλον να αλλάξω το δικό μου. Ξεκίνησα, άλλωστε, να εργάζομαι από πολύ μικρή και πάντα στηριζόμουν στα πόδια μου. Γενικότερα δεν πίστευα και δεν πιστεύω στην κυρία του κυρίου".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.