ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντρέα ντε Ματέο: Στα 51 της χρόνια έγινε σταρ του Only Fans για να γλυτώσει την χρεωκοπία

Η βραβευμένη με Έμμυ ηθοποιός της θρυλικής σειράς Σοπράνος βρέθηκε στο χείλος της χρεωκοπίας, και έγινε σταρ του Only Fans.

Η Andrea Donna de Matteo είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, αλλά είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Adriana La Cerva στο τηλεοπτικό δράμα The Sopranos, για το οποίο έλαβε το βραβείο Primetime Emmy για την εξαιρετική β' γυναικεία ρόλο σε δραματική σειρά το 2004.

Είκοσι χρόνια μετά την επιτυχία που γνώρισε στη θρυλική σειρά Σοπράνος του HBO, ως η Αντριάνα, η φίλη του Κρίστοφερ Μολτισάντι, η Ντρέα ντε Ματέο έχει γίνει πλέον, διάσημη και στο OnlyFans!

Η γεννημένη στη Νέα Υόρκη σταρ άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου για να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της οικονομικά και να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά. Καθώς δε συμφωνούσε με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επιβλήθηκε στο Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είδε πολλές πόρτες να κλείνουν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βρει έναν άλλο τρόπο, για να επιβιώσει.

Τον Αύγουστο του 2023, η 51χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε την είσοδο της στο OnlyFans με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H σταρ άρχισε να χρεώνει τους θαυμαστές της μόλις 15 δολάρια τον μήνα, για περιεχόμενο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

"Μέσα σε πέντε λεπτά μπόρεσα να ξεπληρώσω το χρέος του σπιτιού μου μέσα από το OnlyFans" ανέφερε σε συνέντευξη της.

Το νβραβείο Emmy και η χρεωκοπία

Μετά τους Σοπράνος έκανε ένα "πέρασμα" από διάσημες τηλεοπτικές σειρές όπως τα Desperate Housewives και Sons of Anarchy, αλλά και ταινίες όπως οι "New York, I Love You" και "Don't Sleep", όμως ήρθε αντιμέτωπη με πολλές οικονομικές δυσκολίες, τα τελευταία χρόνια. Μιλώντας στη DailyMail ανέφερε πως μετά από ένα σημείο, η καριέρα της πήρε την κατηφόρα και άρχισε να χρωστάει, έτσι, πήρε την απόφαση να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans.

"Με έσωσε. Το OnlyFans μου έσωσε τη ζωή 100%. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το λέω αυτό, αλλά στ' αλήθεια μας έσωσε. Αν θέλετε να με καταδικάσετε για αυτό, κάντε το. Απλώς ελπίζω να μη βρεθείτε ποτέ στη θέση μου, που έπρεπε να φροντίσω δύο μικρά παιδιά", είπε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε:

"Έσωσε το σπίτι μου, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Θα γινόταν κατάσχεση και το σπίτι μου πλημμύρισε, οπότε προσπαθούσα να το πουλήσω γρήγορα. Ήθελα να προσπαθήσω να το πουλήσω πριν μου το πάρουν".

Ταυτόχρονα, πέρασε κι άλλες δυσκολίες. ";Eχασα τη μαμά μου και την άλλη μαμά μου, η οποία έχει άνοια, είχε ξεμείνει από χρήματα για τον νοσηλευτή που τη φρόντιζε. Δεν ήξερα πώς να σταθώ στα πόδια μου, ποιον δρόμο να πάρω".

Μέσα σε πέντε λεπτά όπως λέει, από τη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans, κατάφερε να ξεπληρώσει το χρέος που είχε για το σπίτι της και να το κερδίσει πίσω.

"Μέσα σε πέντε λεπτά μπόρεσα να ξεπληρώσω το χρέος στην εταιρεία που ανέλαβε την πώληση του σπιτιού μου", εξήγησε.

Οι αντιδράσεις των παιδιών της

Αν και υπήρξαν πολλοί θαυμαστές της που χάρηκαν με την απόφασή της να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans, ήταν κι εκείνοι που έσπευσαν να τη σχολιάσουν αρνητικά, λέγοντας πως "είναι μητέρα δύο παιδιών" ή ότι "ακολουθεί την εύκολη λύση".

"Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι έχουν πει κάποια άσχημα πράγματα για εμένα που έχω γίνει μέλος του OnlyFans. Αλλά, ξέρετε, ο τρόπος που το βλέπουμε σε αυτό το σπίτι είναι ότι είμαι μια πολεμίστρια που δεν αποδέχεται την ήττα", είπε σε συνέντευξή της.

"Σκέφτηκα "εντάξει, όλοι είναι με τα εσώρουχά τους και είναι σέξι στο Instagram και εγώ δεν το κάνω αυτό, αλλά μπορώ να το κάνω και να πληρωθώ για αυτό". Δεν ξέρω, γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα", πρόσθεσε.

Αποκάλυψε επίσης, ότι τα παιδιά της διάβασαν μερικά αρνητικά σχόλια σχετικά με την απόφασή της, κάτι που την ανησύχησε στην αρχή.

"Ξέρω ότι η κόρη μου διάβασε ένα άρθρο και μερικά από αυτά τα άσχημα σχόλια. Κάθισα και της είπα "ξέρεις, η μαμά δεν είναι αυτά που προσπαθούν να δείξουν" και το παιδί μου απάντησε πως δεν χρειάζεται καν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγάλα πλέον, οπότε τα διαβάζουν όλα αυτά, αλλά ξέρουν πως ό,τι κάνω, το κάνω για αυτά. Ό,τι έχω εγκαταλείψει, το έχω εγκαταλείψει γι' αυτά. Εννοώ, όποια θυσία έκανα ήταν γι' αυτά", δήλωσε.

Read Next

01 Μαϊ 2024

Πέθανε ο συγγραφέας Πολ Όστερ στα 77 του χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα

Ο Πολ Όστερ είχε γράψει 34 βιβλία, μεταξύ των οποίων και η φημισμένη "Τριλογία της Νέας Υόρκης".

01 Μαϊ 2024

Ευγενία Σαμαρά - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι - Η εμφάνιση στα Πετράλωνα

Αγκαλιά στα Πετράλωνα το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ - Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στο θέατρο και ο κεραυνοβόλος έρωτας.

Περισσότερα από

News

01 Μαϊ 2024

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Η μυθιστορηματική ζωή του 75χρονου σταρ που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον βούρκο

Σε δίκη τον Οκτώβριο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση. Δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον Γάλλο ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας "Les Volets verts".

30 Απρ 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Άνοιξε τα μάτια του, αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

"Είναι Μεγάλη Τρίτη έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα"

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Κόρντεϊ Κοξ: "Με χώρισε την ώρα της συνεδρίας χωρίς να το περιμένω!"

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για μια σκληρή εμπειρία που την οδήγησε όμως σε μια αποκάλυψη.

30 Απρ 2024

Πέντε χρόνια νηφαλιότητας: Η Αν Χάθαγουεϊ γιορτάζει μία σημαντική στιγμή

H Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε ότι είναι νηφάλια τα τελευταία πέντε χρόνια.

30 Απρ 2024

H επιστροφή του βασιλιά Κάρολου: Συμβολική η πρώτη του επίσκεψη- συνάντησε καρκινοπαθείς

Το βασιλικό ζεύγος επισκέφθηκε το Macmillan Cancer Centre του University College Hospital στο Λονδίνο.

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού μας θύμισε κάτι από Ρουσλάνα

Σε πρόσφατη εμφάνιση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Το outfit που είδαμε στην πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

30 Απρ 2024

Μπιγιονσέ: Η 70χρονη μητέρα της "δανείστηκε" την τζιν ολόσωμη φόρμα της

Η 70χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ μοιάζει πολύ στην κόρη της.