ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Mob Wife: Η νέα τάση αφήνει πίσω το Quiet Luxury και φέρνει μπροστά το glamour το λεοπάρ και την υπερβολή

Η νέα τάση τάση είναι εμπνευσμένη από τις συζύγους των μαφιόζων στις εμβληματικές ταινίες και σειρές περασμένων δεκαετιών. Και είναι φαν της και ο Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Η Μάιλι Σάιρους στην απονομή των βραβείων Grammy εμφανίστηκε ως μία σύγχρονη και αυθεντική mob wife. Πιο εντυπωσιακή από ποτέ υιοθέτησε ένα retro χτένισμα με γενναίες δόσεις hairspray και υπερβολικά στυλιζαρισμένο. H χρυσή σκιά στα βλέφαρα ταίριαζε πολύ με την αποκαλυπτική Maison Margiela δημιουργία που φόρεσε και τα χείλη της είναι μεν nude αλλά τόσο όσο θηλυκά επιβάλλεται.

Η μεγάλη επιστροφή στο glamour: Mob Wife Aesthetic

H νέα τάση του TikTok είναι το μεγαλύτερο trend του χειμώνα και είναι εμπνευσμένο από τις συζύγους των μαφιόζων στις εμβληματικές ταινίες και σειρές περασμένων (και όχι μόνο) δεκαετιών. Με μαξιμαλιστικό fashion και beauty look και εντυπωσιακές όπως αρμόζει στις γυναίκες που βρίσκονται πλάι στους αρχηγούς της mafia, έχουν μείνει στην ιστορία.

Οι πληθωρικές αυτές φιγούρες έχουν μεγάλη αδυναμία στα animal prints και τα κολάν, τα Τα μαλλιά τους έχουν υπερβολικό όγκο με μργάλες ποσότητες hairspray. Το βλέμμα είναι τονισμένο αποκλειστικά με eye liner και στα χείλη πάντα έχουν κόκκινο και σκούρο καφέ κραγιόν με υπερβολική λάμψη.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα σκηνοθέτης του "Νονού", συνέκρινε το στυλ με αυτό της Κόνι Κορλεόνε, ενός χαρακτήρα από την ταινία που υποδύθηκε η αδερφή του, Τάλια Σάιρ: "μια αποπνικτική, απολαυστική Ιταλίδα πριγκίπισσα".

Οι TikTokers προσεγγίζουν κυρίως παραδείγματα φανταστικών συζύγων (και γυναικών) της μαφίας, όπως η Carmela Soprano, ο χαρακτήρας της Edie Falco στη σειρά του HBO "The Sopranos". Οι χρήστες της εφαρμογής αναπαράγουν σκηνές από τους καβγάδες της με τον Tony Soprano (James Gandolfini) και διαδίδουν εικόνες της κ. Falco με γαλλικό μανικιούρ και "φουσκωτά" μαλλιά.

Τζένιφερ Λόρενς το νέο Mob wife icon

Στην ταινία Οδηγός Αισιοδοξίας (American Hustle) η Τζένιφερ Λόρενς είναι η απόλυτη mob wife. Ακόμη κι όταν ζει δραματικές στιγμές τα μαλλιά της είναι άψογα και το μακιγιάζ της θηλυκό και δραματικό ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με τους NewYorkTimes η αναφορά στο "The Sopranos", είναι η βασική αιτία για να γεννηθεί η νέα τάση. Πολλοί χρήστες του TikTok πιστεύουν ότι η τάση αυτή δημιουργήθηκε από το HBO για να συμβαδίσει με τις εκτεταμένες προσπάθειες προώθησης για την 25η επέτειο από το ντεμπούτο της σειράς.

Άλλοι πάλι λένε ότι η εμμονή του TikTok με τις mob wives μια αντίδραση στη μινιμαλιστική τελειότητα που μερικές φορές προωθείται στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πέρυσι υπήρξε η τάση του quiet luxury εμπνευσμένη από την σειρά Succession. Τα μπεζ πουλόβερ, τα μαύρα μινιμάλ σύνολα, η κυριαρχία του "διακριτικού πλούτου", ήταν έκδηλα σε όλες τις τάσεις της μόδας. Φέτος τον λόγο παίρνουν τα χρυσά bangles τα λεοπάρ και η εξτραβαγκάντζα. Μόδα είναι και γυρίζει.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.