ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο "άγνωστος" πρώτος σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει

Γνωρίζετε το πρώτο σύζυγο της 48χρονης σταρ που πρωταγωνίστησε στο " The Crown";

Η Αντζελίνα Τζολί έζησε μια ταραχώδης και έντονη προσωπική ζωή, αφού από τα 14 της συζούσε με το πρώτο της αγόρι. Όπως δήλωσε στο παρελθόν, αυτή η σχέση έμοιαζε με γάμο και όταν χώρισαν αφοσιώθηκε πλήρως στην καριέρα της. Τότε, η καλλονή σταρ ήταν μόλις 16 ετών.

Ωστόσο, ο πρώτος επίσημος γάμος δεν άργησε να έρθει, καθώς η Αντζελίνα γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο τέσσερα χρόνια μετά. Ήταν στις αρχές του 1995, όταν ο νεαρός ηθοποιός Τζόνι Λι Μίλερ συμπρωταγωνίστησε με την Αντζελίνα στην ταινία " Hackers". Οι δυο τους δεν κράτησαν επαφή μετά το τέλος των γυρισμάτων, αλλά τελικά επανασυνδέθηκαν και παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 1996.

Η 21χρονη τότε ηθοποιός παρευρέθηκε στο γάμο της με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι, πάνω στο οποίο είχε γράψει το όνομα του Τζόνι Λι με το αίμα της.

Ο γάμος τους απασχόλησε τον Αμερικανικό Τύπο, αφού έμοιαζε με ένα κλασικό σενάριο ρομαντικής ταινίας. Ωστόσο, ο έρωτας δεν κράτησε πολύ και 18 μήνες μετά την ιδιαίτερη τελετή, όπου μοναδικοί καλεσμένοι ήταν η μητέρα της και ένας φίλος του, η Αντζελίνα Τζολί και ο Τζόνι Λι Μίλερ παίρνουν διαζύγιο (1999).

Η σχέση μετά το διαζύγιο και το δείπνο στο Λονδίνο

Παρά τον χωρισμό τους, η ατίθαση σταρ έχει μιλήσει με αγάπη για τον Μίλερ όλα αυτά τα χρόνια. Το 2003, τον αποκάλεσε "ολοκληρωμένο άνθρωπο και σταθερό φίλο". Δύο χρόνια αργότερα, εντοπίστηκε μαζί του σε δείπνο από τους παπαράτσι στο Λονδίνο. "Υπήρχε πολύ γέλιο", είπε πηγή στο PEOPLE εκείνη την εποχή. "Το απολάμβαναν ξεκάθαρα. Θα μπορούσατε να πείτε (αυτή) και ο Τζόνι εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι."

Και πράγματι, το πρώην ζευγάρι διατήρησε μία δυνατή φιλία που επιβεβαιώθηκε το 2011, όταν ο ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας της "In The Land of Blood and Honey".

Πλέον, οι δυο σταρ έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, ενώ ο Τζόνι Λι έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση μέσα από τον ρόλο του στο " The Crown". Ο 51χρονος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο Radio X και αποκάλυψε μερικά " άγνωστα" κομμάτια της ερωτικής του ζωής, τα οποία, μάλιστα, αφορούν την πασίγνωστη πρώην σύζυγό του.

Τζόνι Λι Μίλερ: " Πήδηξα από αεροπλάνο. Μου το ζήτησε..."

Η συζήτησή τους ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε "πράγματα που έχεις κάνει για αγάπη". Τότε, ο Τζόνι Λι απάντησε: " Έχω πηδήξει από αεροπλάνο", με τον συνοικοδεσπότη να απαντά " δεν ήταν η απάντηση που περίμενα".

" Γιατί να το κάνεις αυτό;", ρώτησε ο παρουσιαστής με τον 51χρονο ηθοποιό να εξηγεί: "Ήμουν ραντεβού με μια νεαρή κυρία που την έλεγαν Αντζελίνα. Και μου είπε, "Ας κάνουμε κάτι συναρπαστικό αυτό το Σαββατοκύριακο".

Η ηθοποιός έπεισε τον Μίλερ να ταξιδέψει στο Hemet, μια πόλη λίγο έξω από το Λος Άντζελες, και να πηδήξουν μαζί από ένα αεροπλάνο, όπως και έγινε. " Είναι κουλ, είναι ατρόμητη αυτή η γυναίκα", δήλωσε στο Radio X για την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.