ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Έπαθα ξαφνικά παράλυση του Μπελ έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου"

Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε τη φωνή της. Πριν την είχε χάσει. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Wall Street Journal και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

Η Αντζελίνα Τζολί παραχώρησε συνέντευξη στην Wall Street Journal και μίλησε για όλα.... Για την καριέρα της για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ αλλά και την σχέση της με τα παιδιά της.

Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε τη φωνή της

"Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε τη φωνή της. Πριν την είχε χάσει", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του 2018 του Maleficent: Mistress of Evil, παρατήρησε ότι η φωνή της είχε αλλάξει από τότε που έπαιξε για πρώτη φορά. "Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου ανεβαίνει και κατεβαίνει. Έπαθα ξαφνικά την παράλυση του Μπελ έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου" όπως είπε.

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, τον πατέρα των έξι παιδιών της. Χρόνια με δυσάρεστες διαπραγματεύσεις και δικαστικούς αγώνες . Η ίδια ομολογεί ότι επηρεάστηκε τόσο που αποφάσισε να μείνει στο σπίτι αποφεύγοντας τη δουλειά.

"Τα παιδιά μου είναι οι πιο στενοί μου φίλοι"

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα έξι παιδιά της – Μάντοξ, 22 ετών, Παξ, 20 ετών, Ζαχάρα, 18 ετών, Σάιλο, 17 ετών και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν – είναι τα πιο κοντινα άτομα της καθώς η οικογένεια συνεχίζει να αναρρώνει, από το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Μπραντ Πιτ.

"Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι για μένα και τη ζωή μου, και είναι οι στενοί μου φίλοι", δήλωσε η Τζολί στο περιοδικό. "Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, το οποίο είναι η δύναμή μας", συνέχισε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο: "Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπευτούμε".

Η νέα αρχή και το Atelier Jolie

Το πιο πρόσφατο εγχείρημά της, το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο, είναι μια εταιρεία βιώσιμης μόδας όπου τα ονόματα των μοδιστρών και των πελατών μπορεί να εμφανίζονται σε ετικέτες μαζί με εκείνη της επωνυμίας Atelier Jolie.

Η Αντζελίνα λέει ότι οι άνθρωποι γύρω της γέλασαν όταν τους μίλησε για το νέο της εγχείρημα: "Είσαι στη μόδα; Όχι."

"Δεν έχω πάει ποτέ σε επίδειξη μόδας ή Met Ball σε όλη μου τη ζωή", λέει η Τζολί.. Αντί να παρακολουθεί στενά τις τάσεις της μόδας, η ίδια λέει ότι "λατρεύω την ατομικότητα και αγαπώ την ελευθερία".

Έτσι, η ΑντζελίναΤζολί ανοίγει τώρα έναν χώρο στην καρδιά του NoHo της Νέας Υόρκης, στο πρώην στούντιο και σπίτι του Jean-Michel Basquiat. Ήταν πρόσφατα ιαπωνικό εστιατόριο. Η πρόσοψη είναι μια διαρκώς μεταβαλλόμενη ταπετσαρία από γκράφιτι από καλλιτέχνες του δρόμου που αφήνουν αφιερώματα στον Basquiat. Στο εσωτερικό, οι πελάτες θα βρουν ρούχα που δημιούργησε η Αντζελίνα Τζολί και οι συνεργάτες της άλλες επωνυμίες με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Υπάρχουν μοτίβα ραψίματος και σχεδιαστές κατόπιν ραντεβού για την προσαρμογή των ρούχων. Οι πελάτες μπορούν να φέρουν κομμάτια που έχουν ήδη για προσαρμογές ή να δημιουργήσουν τα δικά τους από την αρχή.

Θα υπάρχει επίσης ένα καφέ, το Eat Offbeat, το οποίο θα διευθύνουν σεφ πρόσφυγες και μετανάστες. Στον χώρο του καφέ, οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν ή να αγοράσουν υφάσματα από 15 δολάρια για να ράψουν ρούχα. Η Τζολί σχεδιάζει να φιλοξενήσει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα επικεντρώνονται σε τεχνικές όπως η μεταξοτυπία και το κέντημα.

Σε έναν χώρο στον επάνω όροφο, οι πελάτες θα μπορούν να κλείνουν ιδιωτικά ραντεβού, για παράδειγμα, για το σχεδιασμό ενός νυφικού ενώ θα υπάρχει και μία γκαλερί με έργα τέχνης.

"Μάλλον θα χάσω χρήματα", είπε η ΑντζελίναΤζολί. Ψάχνει να απαντήσει σε ερωτήσεις που πολλοί άλλοι της μόδας έχουν εξερευνήσει με περιορισμένη επιτυχία. "Τι θα ήταν μια ηθική επιχείρηση; Προσπαθούμε να το αναστρέψουμε λίγο", λέει η Τζολί.

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"