ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την απιστία: "Συνειδητοποίησα ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μία άλλη κοπέλα"

"Βρήκα όλα τα στοιχεία και μιλήσαμε με την κοπέλα έμεινε άναυδη, τα έχασε" δήλωσε η Μαρία Σολωμού για το απόλυτο cringe.

Η Μαρία Σολωμού ήτανxtew καλεσμένη στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλου. Μεταξύ άλλων λοιπόν μοιράστηκε και μια ιστορία απιστίας που έχει βιώσει σε μικρότερη ηλικία και πως τη χειρίστηκε.

"Όταν ήμουν 19 ετών και είχα μια σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ" είπε η Μαρία Σολωμού.

"Τα βρήκα τα στοιχεία όλα και μιλήσαμε με την κοπέλα ήταν άναυδη, τα έχασε. Όλο αυτό το έκανα γιατί ήθελα να μάθω, ήθελα να ξέρω. Δεν συγχωρέθηκε όλο αυτό εννοείται. Του κάναμε γερή κουτσουκέλα. Τότε ήμουν 19, άντεχα τώρα δεν θα ξανάμπαινα στην ίδια διαδικασία, ούτε 5 λεπτά από τον χρόνο μου" συνέχισε η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε όμως και για τον 18χρονο σήμερα γιο της που θα δώσει ξανά εξετάσεις, αφού θέλει να επιτυχεί τον πραγματικό του στόχο. "Υπάρχει γκρίνια γιατί δεν πέρασε στην πρώτη του επιλογή, οπότε θα ξαναπροσπαθήσει του χρόνου. Η πρώτη του επιλογή είναι Κοινωνική Πολιτική", είπε η Μαρία Σολωμού για τις σπουδές του γιου της, ο οποίος είχε ξεκινήσει φέτος ως φοιτητής στη Σύρο.

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο γιός της με την υποκριτική απάντησε: "Περιμένω να την ακούσω την ανατροπή, έτσι νιώθω. Πάντα έλεγε ότι η δουλειά μας είναι πολύ εύκολη και μπορεί να την κάνει πολύ άνετα. Μέχρι τα 25 του εγώ δεν είμαι άνετη, αλλά του αρέσει πολύ όλο αυτό το θεωρητικό και το φιλολο -πολιτικό που το πήρε από τον πατέρα του" (σ.σ: Μάριο Αθανασίου).

Ενώ η Μαρία Σολωμού σχολίασε με χιούμορ και το γεγονός πώς ο γιός της προσπαθεί προς το παρόν να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το star system. "Μία φορά έχει με έχει συνοδεύσει σε μία πρεμιέρα ήταν 2-3 χρόνια πριν. Τώρα 2 μέτρα μακριά μου περπατάει, είναι φοβερό. Δεν λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού. Με παίρνει μια μέρα να μου πει να πάω να τους μαζέψω γιατί δεν βρίσκανε τρόπο να φύγουν από μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων. Πάω με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα από το σπίτι και έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά και ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του!".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.