ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Oscar 2024: Όλα όσα έγιναν στο γεύμα που παρατέθηκε για τους φετινούς υποψηφίους λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά

Οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης είχαν την ευκαιρία να βρεθούν, να συνομιλήσουν και να γελάσουν λίγες μόλις εβδομάδες πριν τη μεγάλη βραδιά της 10ης Μαρτίου.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών διοργάνωσε το ετήσιο γεύμα των υποψηφίων τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, τιμώντας κάθε χρόνο την ομάδα των ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνών που αναγνωρίζονται για το έργο τους στα επερχόμενα βραβεία Όσκαρ. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν βέβαια η Πρόεδρος της Ακαδημίας, Τζάνετ Γιάνγκ.

Οι καλύτερες στιγμές του event:

Ο μεγαλύτερος σταρ είναι τετράποδος

Πρόκειται για το απίστευτο σκυλάκι που έπαιξε στο "Anatomy of a Fall"- και ο ρόλος του μάλιστα ήταν κομβικός στην εξέλιξη του έργου. Ο Messi, ο σκύλος- ηθοποιός που υποδύεται τον Snoop στην ταινία της Justine Triet, έκλεψε τις καρδιές σχεδόν όλων των υποψηφίων που ήταν παρόντες. Από τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Αμέρικα Φερέρα της "Barbie" μέχρι τη μουσική αίσθηση Billie Eilish, όλοι φάνηκαν να μαγεύονται από τον τριχωτό αστέρα. Το πρωτότυπο σενάριο του Τριέτ ίσως και να κέρδισε το Όσκαρ με τη συντριπτική αγάπη που έδειξε στον αγαπημένο σκύλο της φετινής σεζόν.

Ποιοι θα είναι λοιπόν οι νικητές σύμφωνα με το χειροκρότημα που δέχτηκαν;

Οι δημοσιογράφοι και οι λάτρεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αγωνίστηκαν να διακρίνουν ποιος υποψήφιος έλαβε το πιο βροντερό χειροκρότημα κατά τη διάρκεια της ομαδικής φωτογράφησης. Καθώς λοιπόν ανέβαινε ένας ένας για να πάρει τη θέση του για την ομαδική φωτογράφιση οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν. Ποιούς υποδέχτηκαν με τα πιο ηχηρά χειροκροτήματα; Το dream team αποτελούν λοιπόν οι εξής: Greta Gerwig ("Barbie"), Christopher Nolan ("Oppenheimer"), Celine Song ("Past Lives"), Paul Giamatti ("The Holdovers"), Carey Mulligan ("Maestro") και η Lily Gladstone ("Killers of the Flower Moon")!

Greta Gerwig
Greta Gerwig, σεναριογράφος και σκηνοθέτρια του Barbie

Reuters

Paul Giamatti
Paul Giamatti, που πρωταγωνιστεί φέτος στην υπέροχη ταινία "Τα παιδιά του χειμώνα"

Reuters

"Κρατήστε τις ομιλίες σας σύντομες κυρίες και κύριοι!"

Το σύντομο είναι το νέο τρεντ! Πριν από την ονομαστική κλήση, η Πρόεδρος της Ακαδημίας ανέβηκε στη σκηνή για να παροτρύνει τους μελλοντικούς νικητές να κρατήσουν τους ευχαριστήριους λόγους τους σύντομους (κάτω από 45 δευτερόλεπτα). Αναφέρθηκε με χιούμορ στη συνοπτική ομιλία του Χαβιέρ Μπαρδέμ κατά τη διάρκεια της νίκης του ως δεύτερου ανδρικού ρόλου για το "No Country for Old Men" το 2007, η οποία διήρκεσε μόλις 37 δευτερόλεπτα. Το ακροατήριο γέλασε με τη διαπίστωση ότι τα φετινά Όσκαρ θα ξεκινούσαν μια ώρα νωρίτερα λόγω της θερινής ώρας, γεγονός που προκάλεσε κάποιες προσαρμογές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα των παρευρισκομένων για τις 10 Μαρτίου.

Το "Oppenheimer" θα κερδίσει πολλά Όσκαρ.

Το κινηματογραφικό αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών, με πολλές συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων να απηχούν το συναίσθημα ότι "είναι η χρονιά του "Oppenheimer"". Ο τελικός απολογισμός των Όσκαρ μένει να φανεί, αλλά το συμπέρασμα μοιάζει αναπόφευκτο.

Η Eμα Στόουν και ο Κόλμαν Ντομίνγκο αντάλλαξαν τηλέφωνα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι θα δουλέψουν σε κάτι.

Η διπλά υποψήφια για το "Poor Things" Έμα Στόουν μιλούσε με τον υποψήφιο καλύτερο ηθοποιό Κόλμαν Ντομίνγκο από το "Rustin" και τον σύζυγό του Ραούλ Ντομίνγκο. Ελπίζουμε να δημιουργήθηκε μια φιλία και μια πιθανή μελλοντική συνεργασία, ίσως;

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024

Μπιγιονσέ: Η 70χρονη μητέρα της "δανείστηκε" την τζιν ολόσωμη φόρμα της

Η 70χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ μοιάζει πολύ στην κόρη της.

30 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

13 νέα βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα αμέσως μετά το Πάσχα

13 νέες προτάσεις μας περιμένουν, μεταξύ των οποίων δύο εκδόσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη.

30 Απρ 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Θύελλα αντιδράσεων για τις ποινές- χάδι που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους

Εκτιτέα τα πέντε έτη, δυνατότητα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024