ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Πενέλοπε Κρουζ μαγνήτισε τα βλέμματα στα 38α Ετήσια Κινηματογραφικά Βραβεία Goya

Η Πενέλοπε Κρουζ φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα με τριαντάφυλλα αποδεικνύει πως ο μινιμαλισμός δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση.

Η Πενέλοπε Κρουζ έκανε μια λαμπερή φιγούρα με ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα μέχρι το πάτωμα για τα 38α Ετήσια Κινηματογραφικά Βραβεία Goya στην Ισπανία το Σάββατο.

Η Ισπανίδα ηθοποιός, 49 ετών, πόζαρε για στιγμιότυπα στο κόκκινο χαλί για την εκδήλωση απονομής των βραβείων με το εντυπωσιακό φόρεμά της. Το φόρεμα είχε ένα βαθύ άνοιγμα στην πλάτη και ήταν διακοσμημένο με δεκάδες ροζ λουλούδια.

Η Πενέλοπε συμπλήρωσε το λουκ με όμορφα ασημένια σκουλαρίκια. Υπέροχο όμως είναι και το πρόσφατο κούρεμά της, που τονίζει τόσο ιδανικό το πρόσωπο της- ένας λόγος ακόμη για να ορκιστούμε στο bob! Το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό με τις μελί ανταύγειες που έχει επιλέξει η σταρ.

Τα κινηματογραφικά βραβεία Goya έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν εκείνους που συμβάλλουν στην ένωση πολιτισμών και θεατών από όλο τον κόσμο μέσω του κινηματογράφου.

Η ηθοποιός έπαιξε πιο πρόσφατα στη βιογραφική ταινία Ferrari (2023), στην οποία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό- ίσως μάλιστα πρόκειται για την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της, μολονότι η ταινία μόνο μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το Ferrari παρακολουθεί τους προσωπικούς και επαγγελματικούς αγώνες του Enzo Ferrari (Adam Driver), του Ιταλού ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Ferrari. Η Πενέλοπε υποδύεται τη σύζυγό του Λάουρα. Μάλιστα η Κρουζ έκανε τη δική της έρευνα για τη γυναίκα που κλήθηκε να υποδυθεί, καθώς υπήρξε ο "αφανής" ήρωας πίσω από την αυτοκρατορία, ενώ, είχε χάσει και τον γιο της σε αγώνες.

Μια πραγματική δοκιμασία για την Κρουζ, η οποία φοβάται την οδήγηση, αφού ήταν παρούσα όταν είδε ένα αυτοκίνητο να χτυπάει την αδερφή της, όταν μάλιστα ήταν οκτώ ετών η ίδια.

Η Πενέλοπε παραμένει πάντα παντρεμένη με τον Χαβιέ Μπαρδέμ εδώ και 13 χρόνια. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά: τον Λίο , 12 ετών, και τη Λούνα, 10 ετών, και τείνουν να κρατούν το ειδύλλιό τους και τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.