ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πενέλοπε Κρουζ: "Η αδερφή μου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο μπροστά μου όταν ήμουν οκτώ ή εννέα ετών"

"Κουβαλάω μεγάλο τραύμα" παραδέχθηκε η διάσημη ηθοποιός.

Για τον τελευταίο της ρόλο της Laura Ferrari, της σκληρής συζύγου του Enzo Ferrari (τον οποίο υποδύεται ο Adam Driver), αλλά και για την μητρότητα μίλησε η Πενέλοπε Κρουζ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle Φεβρουαρίου.

Δεν είναι η πρώτη της φορά που η Πενέλοπε Κρουζ υποδύεται μια γυναίκα σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της. Στο παρελθόν είχε άλλωστε ενσαρκώσει την φίλη της Donatella Versace στο The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.

Αλλά η Λάουρα Φεράρι είναι διαφορετική. Δεδομένου ότι δεν πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο όνομα, η Πενέλοπε θ'ελησε "να της δώσει φωνή για πρώτη φορά". Είναι μια γυναίκα που πενθεί την απώλεια του γιου της. "Κάθε μέρα είναι ένα ερώτημα για το πώς τα βγάζει πέρα . Έχει ζήσει μια τραγωδία από την οποία δεν θα συνέλθει ποτέ, και είναι επίσης αυτό που έκανε τον γάμο της να διαλυθεί". σπάσει επειδή και οι δύο αισθάνονται ότι δεν κατάφεραν να τον σώσουν".

Στη νέα της αυτή συνέντευξη η Πενέλοπε Κρουζ μίλησε μεταξύ άλλων, για την οικογενειακή ζωή της με δύο παιδιά, τη 10χρονη Luna και τον 12χρονο Leo, που μοιράζεται με τον Javier Bardem. Η ίδια λέει ότι προσπάθησε να δώσει στα παιδιά της την επιλογή να εκτεθούν δημοσίως όταν το επιθυμούν και με τους δικούς τους όρους.

Έχει επιλέξει επίσης να μην τους δώσει, ακόμα κινητό καθώς, όπως εξηγεί: "Είναι τόσο εύκολο να πέσεις θύμα χειρισμού, ειδικά αν ο εγκέφαλός σου ακόμα αναπτύσσεται. Και ποιος πληρώνει το τίμημα; Όχι εμείς, όχι η γενιά μας που, ας πούμε, μάθαμε στα 25 πώς δουλεύει ένα BlackBerry. Είναι ένα σκληρό πείραμα σε παιδιά και εφήβους".

Μιλώντας για τη σκιαγράφηση της μητρότητας στους ρόλους της είπε ότι "στην ηλικία μου, το 80% είναι μητέρες ή διαζευγμένες ή εγκαταλειμμένες γυναίκες ή χαρακτήρες που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά ή που έχασαν παιδί. Υποδύομαι μητέρες από τότε που ήμουν πολύ νέα".

Άλλωστε, προσθέτει, ο σκηνοθέτης Pedro Almodóvar, που την ανέδειξε σε μούσα του, "ανέκαθεν με έβλεπε σαν μητέρα. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν 17. Με έβλεπε να πηγαίνω να μιλάω σε αγνώστους απλά για να δω τα μωρά τους. Έβλεπε σε εμένα αυτό το δυνατό, αναπόφευκτο ένστικτο.

"Και η αλήθεια είναι ότι από μικρή ήθελα να κάνω παιδιά. Αλλά ήξερα ότι θα ήθελα να τα αποκτήσω σε μεγαλύτερη ηλικία. Να περιμένω μέχρι να νιώσω έτοιμη. Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν το σπουδαιότερο πράγμα που θα έκανα στη ζωή μου".

Η Πενέλοπε Κρουζ "τρέμει" την οδήγηση

Η Πενέλοπε Κρουζ στην συνέντευξή της ομολόγησε ότι ότι φοβάται ακόμη και σήμερα την οδήγηση επειδή στο παρελθόν είχε παρασύρει την αδερφή της ένα αυτοκίνητο. "Κουβαλάω μεγάλο τραύμα" παραδέχθηκε η διάσημη ηθοποιός .

"Η αδερφή μου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο μπροστά μου όταν ήμουν οκτώ ή εννέα ετών", θυμάται η 49χρονη Κρουζ, σε μία στιγμή όπως είπε που "ο χρόνος σταμάτησε".

"Είναι μεγάλο το τραύμα, γιατί την είδα να χάνει τις αισθήσεις της. Και ήμουν μουδιασμένη στο νοσοκομείο, λέγοντας στους ανθρώπους: "η αδερφή μου μόλις παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο". Παραδέχτηκε ότι αν το περιστατικό είχε συμβεί στην ενήλικη ζωή της, φαντάζεται ότι "θα ήταν υστερική".

Η μνήμη αυτή φέρεται να την επηρεάζει μέχρι σήμερα και όταν ήρθε η στιγμή να παίξει τη σύζυγο του Eντζο Φεράρι, Λάουρα στο φιλμ Ferrari του Mάικλ Μαν, η Κρουζ δεν ήθελε να μπει πίσω από το τιμόνι.

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.