ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε τον λόγο που απολύθηκε από το Beverly Hills, 90210- "Θα τα είχα κάνει όλα διαφορετικά" είπε

Η Ντόχερτι είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον τηλεοπτικό της αδερφό, τον ηθοποιό Τζέισον Πρίστλεϊ.

Η Σάνεν Ντόχερτι κάλεσε τον συμπρωταγωνιστή της στο Beverly Hills, 90210, Τζέισον Πρίστλεϊ, και μίλησαν για τα παλιά και βέβαια για τη σειρά που τούς καθιέρωσε.

Έτσι, στο επεισόδιο της Δευτέρας του podcast Let's Be Clear With Shannen Doherty, η ηθοποιός μίλησε για τα προσωπικά γεγονότα που συνέβαλαν στη συμπεριφορά της εκείνη την εποχή και, τελικά, στην αποχώρησή της από τη σειρά μετά την 4η σεζόν.

Η 52χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως είχε επιδείξει αντιεπαγγελματική της συμπεριφορά στο πλατό τις τελευταίες μέρες της στο 90210. Τώρα αποκάλυψε όμως και τον λόγο: απέδωσε λοιπόν την κακή συμπεριφορά της στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο της με τον Άσλεϊ Χάμιλοτν, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται -και ο ίδιος έχει παραδεχτεί στο παρελθόν- πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

"Βρισκόμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και υπήρχαν πράγματα που συνέβαιναν που με δυσκόλευαν πραγματικά να είμαι στην ώρα μου στη δουλειά", εξήγησε η Ντόχερτι αναγνωρίζοντας ότι οι συμπρωταγωνιστές της συχνά την περίμεναν και δούλευαν περισσότερες μέρες επειδή εκείνη δεν εμφανιζόταν στην ώρα της στη δουλειά. "Και ξέρω ότι αυτό προκάλεσε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους" πρόσθεσε.

Η παραγωγή αναγκάστηκε έτσι να αφαιρέσει τον χαρακτήρα της, την Μπρέντα Γουόλς, από τη σειρά. Έτσι, κατά την 5ης σεζόν της σειράς, οι θαυμαστές έμαθαν ότι η Μπρέντα είχε μετακομίσει στην Αγγλία για να γραφτεί σε σχολή υποκριτικής (σ.σ φαίνεται ότι το Λονδίνο είναι η "τιμωρία" όλων των άτακτων, το ίδιο συνέβη και στη Σαμάνθα από το Sex and the City).

Αν και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις της, η Ντόχερτι εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε οι παραγωγοί να της είχαν κάνει πρώτα μια σκληρή συζήτηση για τη συμπεριφορά της, πριν προβούν σε τόσο ριζικά μέτρα.

"Δεν ήταν ευθύνη κανενός από εμένα, αλλά θα ήθελα κάπως να με είχαν κάτσει κάτω και κάπως να με είχαν κοιτάξει και να μου είχαν πει: "Άκουσε το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό, θα απολυθείς και κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να το ανεχτεί άλλο"", πρόσθεσε. "Και καταλαβαίνω ότι έχεις ένα θέμα στην προσωπική σου ζωή, αλλά αυτό δεν μπορεί να προκαλεί πρόβλημα στη δουλειά και πρέπει να συμμαζευτείς"!

Προς τιμήν των στελεχών του δικτύου, η ηθοποιός σημείωσε ότι και η ίδια θα έπρεπε να είναι πιο ειλικρινής σχετικά με το τι συνέβαινε στην προσωπική της ζωή. "Δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο πατέρας μου ήταν εξαιρετικά άρρωστος και δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο σύζυγός μου ήταν τοξικομανής ... και όλα αυτά με ταλαιπωρούσαν πάρα πολύ", εκμυστηρεύτηκε στον 54χρονο Πρίστλεϊ. "Δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα πήγαινε να πάρει ναρκωτικά".

Ο Πρίστλεϊ παραδέχτηκε ότι τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποχώρηση της Ντόχερτι ήταν επίσης δύσκολα για εκείνον. Η αναμονή για την εμφάνισή της στο πλατό και οι δύσκολες συζητήσεις που είχε με τους παραγωγούς Aaron Spelling και Paul Wagner ήταν δύσκολες, αλλά είπε ότι θα ήθελε η Ντόχερτι να είχε ανοιχτεί στους συναδέλφους της για όσα περνούσε εκείνο το διάστημα.

"Ελπίζω να είχα διαχειριστεί την κατάσταση με περισσότερη συμπόνια. Φυσικά το πιο δύσκολο για μένα ήταν ότι η σειρά αφορούσε τον Μπράντον και την Μπρέντα, αφορούσε την οικογένεια Γουόλς και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο για το πώς θα προχωρούσε η σειρά.

Η Ντόχερτι τόνισε πως και εκείνη θα είχε διαχειριστεί διαφορετικά τα πράγματα, και σίγουρα θα είχε φύγει πιο νωρίς από αυτόν τον γάμο. ΟΗ Ντόχερτι και ο Χάμιλτον ήταν παντρεμένοι από το 1993 ως το 1994. Έπειτα, το 2002, παντρεύτηκε τον Ρικ Σόλομον, με τον οποίο χώρισε μετά από έναν χρόνο επίσης. Έπειτα παντρεύτηκε τον Κέρτ Ισβαριένκο, αλλά έκανε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.