ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χάρισον Φορντ: "Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη σύζυγό μου, η οποία με στηρίζει όταν χρειάζομαι υποστήριξη" είπε για την Καλίστα Φλόκχαρτ

Ο Χάρισον Φορντ έλαβε τιμητικό βραβείο για το σύνολο της καριέρας του στα Critics Choice Awards 2024.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά χτες για τον Χάρισον Φορντ, καθώς τα Critics Choice Awards 2024 τον τίμησαν για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο. Το βίντεο με μονταρισμένες κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του ήρθε να υπενθυμίσει την πλούσια διαδρομή του και όπως ήταν φυσικό το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν ανέβηκε ο 81χρονος ηθοποιός για να παραλάβει το βραβείο του, εμφανώς συγκινημένος.

Στη διάρκεια της καριέρας του που μετρά πέντε δεκαετίες είχε την ευκαιρία να παίξει σε 55 ταίνιες, ανάμεσα στις οποίες το Star Wars, το Blade Runner, το Εργαζόμενο Κορίτσι, ο Φυγάς και πολλά άλλα.

"Βρίσκομαι εδώ λόγω ενός συνδυασμού τύχης και της δουλειάς υπέροχων σεναριογράφων, σκηνοθετών και κινηματογραφιστών. Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός. Είμαι ευτυχής για αυτή την τιμή και την εκτιμώ πάρα πολύ” είπε ο ηθοποιός από το πόντιουμ.

Τα συγκινητικά λόγια προς τη σύζυγό του

Ο Φορντ ευχαρίστησε θερμά τη σύζυγό του Καλίστα Φλόκχαρτ. "Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη σύζυγό μου, Καλίστα Φλόκχαρτ, η οποία με στηρίζει όταν χρειάζομαι υποστήριξη", είπε. "Και χρειάζομαι πολλή υποστήριξη”. Και οι δυο τους εκείνη τη στιγμή δάκρυσαν. "Είμαι βαθύτατα ευτυχής που είχα τις ευκαιρίες που είχα και είμαι ευγνώμων”, είπε πριν ολοκληρώσει την ομιλία του προσθέτοντας: "Δεν θα πάρω άλλο από τον χρόνο σας. Σας ευχαριστώ”.

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί από το 2002. Άρχισαν να βγαίνουν μετά τη συνάντησή τους στην 59η απονομή των Χρυσών Σφαιρών της ίδιας χρονιάς. Ο πρωταγωνιστής του Indiana Jones ήταν τότε 60 ετών και 22 χρόνια μεγαλύτερος από την ηθοποιό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε οκτώ χρόνια αργότερα, το 2010, αφού ο Ford τους έκανε πρόταση γάμου σε οικογενειακές διακοπές τον προηγούμενο χρόνο.

Πριν από τη σχέση τους, ο Φορντ είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε καλωσορίσει τέσσερα παιδιά από τους αντίστοιχους γάμους. Αργότερα υιοθέτησε τον γιο της Καλίστα, Λίαμ, το 2001.

"Είμαι ερωτευμένος", είχε πει ο Χάρισον Φορντ σε συνέντευξή του το 2003. "Ο έρωτας είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά είδη αγάπης και νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα για αυτόν σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής σας. Δεν εξεπλάγην που μπόρεσα να ερωτευτώ και δεν εξεπλάγην που το έκανα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.