ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ολίβια Κόλμαν σε σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύζυγό της Εντ Σινκλέρ

Το ζευγάρι είναι μαζί από τα χρόνια του Πανεπιστημίου.

Η Ολίβια Κόλμαν θα πρωταγωνιστήσει στις «Μεγάλες Προσδοκίες» του BBC

Η Ολίβια Κόλμαν έδειχνε ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της Εντ Σινκλέρ, καθώς το ζευγάρι έκανε μια σπάνια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Wonka την Τρίτη, στην οποία παίζει και η ίδια, δίπλα στον Τιμοτέ Σαλομέ που ενσαρκώνει τον διάσημο ήρωα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 49 ετών, ήταν κομψή και σέξι επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το πάτωμα για τη βραδιά στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο.

Το φόρεμά της είχε μια λεπτομέρεια από διαφάνεια στο ύψος του μπούστου, που φαινόταν μέσα από το κόψιμο του, ενώ το φόρεμα έπεφτε πάνω στους ώμους σε σχήμα κάπας.

Η σταρ εμφανίστηκε με ένα νέο λουκ: πλατινέ ξανθό χρώμα μαλλιών. Ο σύζυγός της Εντ την κοίταζε γεμάτος περηφάνεια καθώς στεκόταν δίπλα της, κομψός με μαύρο σακάκι σμόκιν.

Η Ολίβια και ο Εντ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν προπτυχιακοί φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το 2001.

Μιλώντας στην Telegraph, η πρωταγωνίστρια του The Favourite (για το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας0 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Όταν μπήκε στο δωμάτιο, είπα: "Αυτός είναι!". "Υποθέτω βέβαια ότι αν δεν με ήθελε, τότε μπορεί να έλεγα "Αυτός είναι!" σε κάποιον άλλον μια εβδομάδα αργότερα".

Και πρόσθεσε: "Ήμασταν 20 ετών και ήταν επίσης ηθοποιός. Αν γνωριστείτε σε αυτή την ηλικία, τότε είστε μια χαρά. Για μένα ήταν κεραυνός εν αιθρία αμέσως".

Το ζευγάρι έχουν δύο γιους, τον Φιν, 14 ετών και τον 12χρονο Χαλ, όπως και μία τετράχρονη κόρη, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Η Ολίβια έχει πάλι μάλιστα πως "νοσταλγεί τρομερά το σπίτι της" όταν αναγκάζεται να περάσει χρόνο μακριά από τον Εντ και τα παιδιά τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.