ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μάγκι Σμιθ είναι το νέο Campaign girl της Loewe

Έχοντας νικήσει το γλαύκωμα και τον καρκίνο του μαστού η 88χρονη Μάγκι Σμιθ, αποδέχθηκε με χαρά αυτή τη νέα πρόκληση.

Οι περισσότεροι τη γνωρίζουμε ως Μινέρβα Μακ Γκόναγκαλ, καθηγήτρια μεταμορφώσεων στη σχολή μαγεία από τη σειρά ταινιών Harry Potter. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο ρόλος μέσα από τον οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό. Πριν, όμως, από την επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του μαγικού σύμπαντος της Ρόουλινγκ, είχε προηγηθεί μια σημαντική καριέρα 60 ετών.

Η Σμιθ έχει βραβευτεί για τις ερμηνείες της τόσο στο θέατρο, όσο και τον κινηματογράφο. Είναι κάτοχος δυο βραβείων Όσκαρ (ενός Α' Γυναικείου Ρόλου κι ενός Β' Γυναικείου Ρόλου), ενός Βραβείου Τόνυ, επτά Βραβείων BAFTA, δυο Βραβείων Έμμυ, δυο Χρυσών Σφαίρων, δυο Βραβείων Σωματείου Ηθοποιών κι ενός Βραβείου Λόρενς Ολίβιε.

Η αρρώστια που την άλλαξε

Το 2009 και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 5ης ταινίας από τη σειρά ταινιών Harry Potter, γίνεται γνωστό πως η Μάγκι πάσχει από καρκίνο του μαστού και βρίσκεται στη διαδικασία των χημειοθεραπειών. Μάλιστα, παραδέχεται πως εκείνη η περίοδος ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την ίδια. "Στηριζόμουν στα κάγκελα, σκεπτόμενη πως δεν μπορώ να το κάνω". Όλη αυτή η περιπέτεια την έκανε σκεπτική ως προς το ποσοστό της ενέργειας που χρειάζεται κάποιος για να συμμετέχει σε μία παραγωγή, τόσο κινηματογραφική, όσο και θεατρική. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν το έβαλε κάτω.

Και μόλις το απέδειξε ποζάροντας ως μούσα της εταιρείας Loewe. Mετά από 60 χρόνια καλλιτεχνικής διαδρομής, ακτιβιστική δράση και έχοντας νικήσει το γλαύκωμα και τον καρκίνο του μαστού αποδέχθηκε με κέφι αυτή τη νέα πρόκληση.

Στις τρεις λήψεις του, επίσης θρυλικού φωτογράφου μόδας, Γιούργκεν Τέλερ, η Μάγκι Σμιθ εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ και με τα φυσικά της γκρίζα μαλλιά, φορώντας κομμάτια από την collection άνοιξη/καλοκαίρι 2024 του ισπανικού οίκου. Υπερήφανη για τις ρυτίδες της ποζάρει με το γνωστό έξυπνο, υπαινικτικό βλέμμα μαζί με τις δημοφιλείς, ομώνυμες τσάντες.

H Loewe έχει χρησιμοποιήσει τελευταία και άλλους ηθοποιούς από το Ηνωμένο Βασιλειο, όπως τους Τζος O Κόνορ και Tζέιμι Ντόρναν. Ωστόσο, υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ευφάνταστο στο καλαίσθητο σύμπαν της Μάγκι Σμιθ. Έχει το στυλ, την γνώση και το ταλέντο της γυναίκας που γνωρίζει πως η φωτογένεια δεν έχει ηλικία.

Οι φωτογραφίες, στις οποίες με την απίστευτα stylish και αμακιγιάριστη Μάγκι Σμιθ κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον δημιουργικό διευθυντή της Loewe στη Βόρεια Ιρλανδία, Jonathan Anderson, πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους. Στην ίδια καμπάνια πρωταγωνιστούν ακόμη οι ηθοποιοί Ντακότα Φάνινγκ και Τζος Ο'Κόνορ, αλλά την αίσθηση την κάνει η γυναίκα που αντιπροσωπεύει την αφρόκρεμα του βρετανικού θεάτρου και σινεμά. Και δικαίως.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.