ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ριτς Πολ: "Δεν υπήρξα ποτέ παιδί" εξομολογείται ο διάσημος σύντροφος της Αντέλ

Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αθλητικούς πράκτορες στον κόσμο, το δεξί χέρι του ΛεΜπρόν Τζέιμς και σύντροφος της Αντέλ.

Σήμερα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "Klutch Sports Group" είναι γνωστός ως ένας από τους πιο ισχυρούς αθλητικούς πράκτορες στον κόσμο, το δεξί χέρι του ΛεΜπρόν Τζέιμς και σύντροφος της Αντέλ.

"Είμαι ευτυχισμένος σε όλες τις πτυχές της ζωής μου", δηλώνει ο Πολ στο αμερικανικό περιοδικό People πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου "Lucky Me: A Memoir of Changing the Odds", το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Οκτωβρίου, από τις εκδόσεις Roc 101.

Όταν, όμως, μεγάλωνε σε μία γειτονιά του Κλίβελαντ στο Οχάιο, που μαστίζονταν από την εγκληματικότητα, τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, οι πιθανότητες να πετύχει στη ζωή του ήταν απειροελάχιστες. Στα απομνημονεύματά του, ο Πολ περιγράφει το βαθύ τραύμα που του άφησε η ύπαρξη μιας μητέρας που πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και μερικές φορές δεν επέστρεφε στο σπίτι για μέρες.

"Είχα χτίσει έναν τοίχο ως μικρό παιδί", λέει, "για να μπορέσω να προχωρήσω ξέροντας ότι δεν θα είναι εκεί όταν η μαμά δεν γύριζε στο σπίτι". Αυτή η πραγματικότητα, προσθέτει, "ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για μένα να ξαναζήσω και να την γράψω".

Περιγράφοντας τα δύσκολα παιδικά του χρόνια ο Πολ λέει: "Το θέμα είναι ότι δεν ήμουν ποτέ πραγματικά παιδί".

Αυτό το συναίσθημα, και τα βαθιά του παιδικά τραύματα ήταν αυτά που είχαν την μεγαλύτερη αποδοχή από τη σύντροφό του Αντέλ. "Ήταν πολύ συγκινητικό", λέει για τη στάση που τήρησε η σύντροφός του στα όσα γράφει στο βιβλίο του. "Πιστεύω ότι πολλά από αυτά πιθανότατα είχαν αντίκτυπο στη ζωή μας, οπότε ναι, ήταν μια δύσκολη ανάγνωση [για εκείνη]".

Η Αντέλ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα δικά της παιδικά χρόνια. Μεγαλώνοντας μεταξύ Τότεναμ και Μπρίξτον του Λονδίνου, βίωσε την απώλεια του αγαπημένου της παππού, ο οποίος πέθανε από καρκίνο όταν ήταν μόλις 10 ετών. Επίσης ο πατέρας της, Μαρκ Έβανς, εξαφανίστηκε από τη ζωή της για χρόνια, για να επανεμφανιστεί όταν άρχισε η καριέρα της στα 20 της.

Όταν διαβάζεις το βιβλίο, μπορείς να καταλάβεις πόσα πολλά εμπόδια έπρεπε να ξεπεράσω. Γι' αυτό και ο τίτλος του. Ήμουν αρκετά τυχερός που μπόρεσα να συνεχίσω σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, αλλά από το ράγισμα τη πόρτας έμπαινε λίγο φως και ήμουν αρκετά έξυπνος ώστε να μην πέσω στις παγίδες που ήταν εκεί κάθε μέρα", λέει ο Πολ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read Next

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.