ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Αντζελίνα Τζολί με τη νέα της βοηθό στο θέατρο, την κόρη της Βιβιάν

H 15χρονη κόρη της θα είναι βοηθός της στο νέο μιούζικαλ της Τζολί στο Μπρόντγουεϊ.

Η Βιβιάν μεγάλωσε και μάλιστα αναλαμβάνει νέους ρόλους στη ζωή της. Η Βιβιάν είναι ένα από τα έξι παιδιά που μοιράζεται η Αντζελίνα με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, από τον οποίο χώρισε το 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και μια δεκαετία κοινής πορείας. Η Βιβιάν και ο Νοξ, τα δίδυμα Πιτ-Τζολί, είναι τα πιο μικρά παιδιά του πρώην διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ.

Η Τζολί ανέλαβε τώρα χρέη επικεφαλής παραγωγού στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ "The Outsiders", μια θεατρική μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του 1983 από τον Φράνσις Φορντ Κόπολα. Στην ομάδα της προσέλαβε λοιπόν και την 15χρονη Βιβιάν, ως βοηθό που θα εργάζεται εθελοντικά.

"Η Viv μού θυμίζει τη μητέρα μου [τη Marcheline Bertrand] στο ότι δεν εστιάζει στο να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά στο ότι θέλει να είναι στήριγμα για άλλους δημιουργούς", ανέφερε η ηθοποιός σε δήλωσή της στο πρακτορείο.

Και συνέχισε: "Παίρνει πολύ σοβαρά το θέατρο και εργάζεται σκληρά για να καταλάβει καλύτερα πώς να συνεισφέρει."

Μια πηγή αναφέρει ότι η Βιβιάν "λατρεύει τα μιούζικαλ" και πως η μαμά της την πήγαινε σε παραγωγές "από τότε που ήταν μικρό κορίτσι".

Το μιούζικαλ είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της S.E. Hinton. Στην ταινία του Κόπολα, το 1983, πρωταγωνίστησαν σε νεαρή ηλικία ηθοποιοί που έμελλε να γίνουν διάσημοι, όπως ο Ρομπ Λόου, ο Ματ Ντίλον, ο Πάτρικ Σουέζι και άλλοι. Το έργο περιστρέφεται γύρω από τη σύγκρουση δύο συμμοριών νέων αγοριών και είναι παράλληλα μια ιστορία ενηλικίωσης.

Τώρα, το μιούζικαλ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο La Jolla Playhouse νωρίτερα φέτος και μια πηγή δήλωσε στο ET ότι η Angelina και η Vivienne "ερωτεύτηκαν και οι δύο το μιούζικαλ" όταν το είδαν.

"Η Angelina και η Vivienne στη συνέχεια συναντήθηκαν με την S.E. Hinton, η οποία ήταν περίπου στην ηλικία της Vivienne όταν έγραψε το μυθιστόρημα", είπε η πηγή στη Daily Mail. "Όταν είδε την παράσταση και αφού συζήτησε με την S.E. Hinton, η Τζολί αποφάσισε να γίνει παραγωγός του σόου".

Το καστ της παράστασης The Outsiders στο Μπρόντγουεϊ και οι ημερομηνίες της παράστασης δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

"Ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω, συνεχίζοντας να μαθαίνω από αυτή την καταπληκτική ομάδα, με την οποία συνεργάζομαι από τότε που η κόρη μου με έφερε να δω την παράσταση στο La Jolla Playhouse" ανέφερε η Αντζελίνα σε δήλωσή της νωρίτερα αυτό το μήνα.

"Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που αυτό το μιούζικαλ θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτή τη νέα διασκευή του The Outsiders με τον κόσμο".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.