ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κρις Νοθ: Μιλάει πρώτη φορά για τις κατηγορίες περί σεξουαλικης παρενόχλησης

Ο Κρις Νοθ σπάει τη σιωπή του για καταγγελίες για κακοποίηση: "Δεν πρόκειται να ηρεμήσω και απλά να πω ότι τελείωσε".

Μετά το σάλο που έχουν προκαλέσει οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, από τέσσερις κοπέλες εναντίον του ηθοποιού Κρις Νοθ, (γνωστός για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά ''Sex and the City''), αποφάσισε ο ίδιος να δώσει την πρώτη του συνέντευξη.

Μιλώντας στο USA Today, ο 68χρονος ηθοποιός επιμένει ότι είναι αθώος και ότι και στις τέσσερις περιπτώσεις υπήρξε συναίνεση, ενώ ισχυρίζεται ότι το μόνο παράπτωμά του ήταν η απάτη της συζύγου του, Τάρα Γουίλσον, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν αποκτήσει δύο γιους.

"Απάτησα τη γυναίκα μου και αυτό είναι καταστροφικό για εκείνη. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αλλά αυτό δεν είναι έγκλημα".

Αν και θα ήθελε ο κόσμος να το πιστέψει αυτό και να ξαναρχίσει την καριέρα του, ο Νοθ γνωρίζει ότι υπάρχουν άσχημες κατηγορίες για αυτόν. Η ιστορία για τις κατηγορίες δύο γυναικών για σεξουαλική επίθεση εναντίον του ηθοποιού, τις οποίες οδήγησε σε ιδιωτικά μέρη και τις βίασε – το πρώτο περιστατικό συνέβη το 2004 και το δεύτερο το 2015, εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2021, μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του "And Just Like That", το σίκουελ του "Sex and the City". Στη σειρά ο χαρακτήρας του, ο σύζυγος της Κάρι Μπράντσο, Τζον " Ο κύριος Big" Πρίστον, πεθαίνει από καρδιακή προσβολή.

Σαν να μην έφταναν αυτές οι κατηγορίες, την ίδια εβδομάδα τον κατηγόρησαν άλλες δύο γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση. Οι πρωταγωνίστριες Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον εξέδωσαν μια δήλωση λέγοντας ότι υποστήριξαν και επαίνεσαν τις γυναίκες για την παρουσία τους. Ο Νορθ έχασε μια συμφωνία 12 εκατομμυρίων δολαρίων για την τεκίλα του, απολύθηκε από το δράμα του CBS "The Equalizer", αποσύρθηκε από μια διαφήμιση του Peloton, κόπηκε από το φινάλε της σεζόν του "And Just Like That" και τον απέφυγε η βιομηχανία.

"Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω για να αλλάξω τη γνώμη κάποιου κάτω από αυτό το κύμα κατηγοριών. Ακούγεται αμυντικό. Αλλά δεν είναι. Δεν υπάρχει ποινικό δικαστήριο, δεν υπάρχει δίκη, δεν υπάρχει τίποτα, βρείτε μάρτυρες", δήλωσε, προσθέτοντας: "Και το πιο παράξενο είναι ότι δεν υπάρχει καμία βάση σε όλα αυτά στην πραγματικότητα. Και δεν θέλω να μιλάω γι' αυτό γιατί αν το κάνω, μετά θα πάρεις τη Daily Mail ή ένα τμήμα αυτού που θα γραφτεί, και δεν θέλω να το δουν τα παιδιά μου".

Έχοντας μείνει στο περιθώριο εδώ και δύο χρόνια, ο Νοθ λέει πως θέλει να επιστρέψει στη δουλειά για να στηρίξει τα δύο του παιδιά. "Δεν πρόκειται παραιτηθώ και να πω απλά ότι τελείωσε. Είναι μια αισχρή ιστορία και σίγουρα δεν είναι αληθινή. Με επηρεάζει περισσότερο γιατί είμαι ηθοποιός. Έχω πολλά πράγματα που θέλω να κάνω με δημιουργικό τρόπο. Και έχω παιδιά να στηρίξω. Δεν μπορώ να επαναπαυτώ. Ο κόσμος σίγουρα είναι φοβισμένος από όλο αυτό αλλά πρέπει να προχωρήσω. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να επιμείνω γιατί έχω ακόμη μπροστά μου, μια δημιουργική ζωή".

Μάλιστα, στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram τότε, δεν είχε καν αναφερθεί στο θέμα. Είχε απλώς ανεβάσει μία φωτογραφία του μεγάλου του γιου να παίζει μπάσκετ.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.

27 Απρ 2024

Ντάνι Ντε Βίτο και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξανά μαζί

Μετά από τη διάσημη ταινία "Οι δίδυμοι", το δίδυμο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

27 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Με την αδερφή της στην Κύπρο

Η Ελληνίδα σταρ ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα της

27 Απρ 2024

Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το φετινό Πάσχα - Οι top προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού

Οι αναχωρήσεις για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού ξεκινούν από το Σάββατο και κορυφώνονται στα μέσα της Μ.Εβδομάδας.

27 Απρ 2024

"Ήταν αηδιαστικό": Η Αν Χάθαγουεϊ περιγράφει τη χειρότερη - ίσως - στιγμή που έχει βιώσει σε audition

Το αίτημα του παραγωγού απέναντι στη νεαρή τότε ηθοποιό απαιτούσε, μεταξύ άλλων, με φιληθεί με άλλους δέκα άντρες.

27 Απρ 2024

Σέρρες: Τα "Λαζαράκια" και οι περίτεχνοι σταυροί από φοινικόφυλλα στην Αγία Παρασκευή Σιδηροκάστρου

Τα "Λαζαράκια" ή "Λαζάρηδες" ή "Λαζαρούδια" είναι μικρά νηστίσιμα ψωμάκια, τα οποία πρόσφεραν οι νοικοκυρές το Λαζαροσάββατο (το Σάββατο του Λαζάρου) στα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα.

27 Απρ 2024

Netflix: Έρχεται το αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες "Εκατό χρόνια μοναξιά"

Το βιβλίο που κατέκτησε την καρδιά μας γίνεται τώρα τηλεοπτική σειρά που περιμένουμε εναγωνίως.

26 Απρ 2024

Lifestory: Ο χαρισματικός Γκάρι Όλντμαν και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Γκάρι Όλντμαν.