ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζάστιν Τρυντώ: Χώρισε μετά από 18 χρόνια γάμου και 3 παιδιά

Τίτλοι τέλους για τον Πρωθυπουργό του Καναδά και την σύζυγό του, Σόφι Γκρεγκουάρ.

O Tζάστιν Τρυντώ, 51, και η Σοφί Γκρεγκουάρ, 48, δημοσίευσαν το τέλος του γάμους τους μέσα από μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πρόεδρος του Καναδά και η επί 18 χρόνια σύζυγός τους παίρνουν χωριστούς δρόμους, αλλά παραμένουν " μία δεμένη οικογένεια με βαθιά αγάπη και σεβασμό" όπως έγραψαν στην ανακοίνωσή τους.

Το γραφείο του Τρυντώ ανέφερε ότι ενώ το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνω χωρισμού, θα συνεχίσουν να κάνουν ορισμένες δημόσιες εμφανίσεις. "Έχουν εργαστεί για να διασφαλίσουν ότι έχουν ληφθεί όλα τα νομικά και ηθικά βήματα σχετικά με την απόφασή τους να χωρίσουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν προχωρώντας μαζί", ανέφερε η δήλωση, προσθέτοντας ότι θα κάνουν διακοπές ως οικογένεια την επόμενη εβδομάδα.

Το ζευγάρι ζήτησε ιδιωτικότητα για την "ευημερία" των παιδιών τους, Χαβιέρ, 15, Έλα Γκρέις 14, και Άντριεν, 9.

Οι δυο τους πρωτογνωρίστηκε, όταν η Σοφί ήταν συμμαθήτρια του μικρότερου αδελφού του, Μισέλ. Συνδέθηκαν ξανά ως ενήλικες το 2003, ενώ εργαζόταν η Σοφί ως ρεπόρτερ τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και συνδιοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό γκαλά.

Ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας το 2005 και ο Τζάστιν Τρυντώ είχε παραδεχτεί ότι κατάλαβε πως είναι η γυναίκα της ζωής του από το πρώτο τους ραντεβού. "Ήξερα ότι η μέρα που βγήκα για καφέ μαζί της ήταν η τελευταία μέρα που θα είχα ποτέ ως ελεύθερος άνδρας", είχε πει ο Καναδός Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του.

Η Σόφι είναι μοναχοπαίδι ενός πλούσιου χρηματιστή, και ο Τζάστιν είναι ο μεγαλύτερος γιος του Πιέρ Έλιοτ Τρυντώ, ο οποίος διετέλεσε, επίσης, πρωθυπουργός του Καναδά κατά τις περιόδους 1968–1979 και 1980–1984.

Το τελευταίο διάστημα, η Σόφι Γκρεγκουάρ δεν ακολουθούσε τον σύζυγό της στις δημόσιες εμφανίσεις τους με την ίδια συχνότητα, ωστόσο είχαν παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' τον Μάιο και φιλοξένησαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στον Καναδά τον Μάρτιο.

Στα γενέθλιά της στις 24 Απριλίου, ο Τζάστιν Τρυντώ μοιράστηκε δύο κοινές τους φωτογραφίες και της ευχήθηκε με μερικά τρυφερά λόγια. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Πρωθυπουργός του Καναδά έγραψε: " Χρόνια πολλά, Σοφία. Από αυτό, μέχρι αυτό, και όλα τα ενδιάμεσα, δεν υπάρχει κανένας που θα προτιμούσα να έχω δίπλα μου… Σ' αγαπώ, αγάπη μου".

Τζάστιν Τρυντώ: Χώρισε μετά από 18 χρόνια γάμου  και 3 παιδιά

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.