ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η εκπληκτική ομοιότητα της Άννας Μαρίας Ίβιτς με τη μαμά της, Ελένη Πετρουλάκη

Η καλλονή κόρη της Ελένης Πετρουλάκη είναι πρωταθλήτρια στο στίβο και, εξίσου όμορφη όπως η μαμά της.

ελενη_πετρουλακη NDP

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία περήφανη μαμά και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με την κόρη της, Άννα Μαρία Ίβιτς. Η γνωστή γυμνάστρια έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς, τέσσερις πανέμορφες κόρες, την 18χρονη Άννα Μαρία, τις 16χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 13χρονη Hλιάνα.

Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, ο "χρόνος περνάει σαν νερό" , αφού η πρωτότοκη κόρη της, Άννα Μαρία, αποφοίτησε.

Η Ελένη Πετρουλάκη εμφανίστηκε με κόκκινη ολόσωμη φόρμα στην αποφοίτηση της μεγαλύτερης κόρης της, ενώ είχε τα μαλλιά κάτω και ήταν με nude make up look. Η Άννα Μαρία επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα ένα στενό πράσινο παστέλ φόρεμα, το οποίο είχε φορέσει η μητέρα της στην βάπτισή της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η γυμνάστρια, έγραψε:

"About Last Night.Από την χθεσινή βραδιά ! Μια μέρα Πριν την αποφοίτηση της μεγάλης μου κόρης ! Συγκινητικές στιγμές ! Με όλα τα παιδιά , τους γονείς και αναρωτιέμαι …. ποσο γρήγορα περνάνε τα χρονια! Κυλάνε σαν "νερό"! Φαντασου ότι επέλεξε να φορέσει το ίδιο φόρεμα που φόρεσα εγώ στην δικη της βάφτιση !"

H Άννα Μαρία Ίβιτς είναι η μεγαλύτερη κόρη που έχει αποκτήσει η Ελένη Πετρουλάκη από τον γάμο της με τον Ίλια Ίβιτς. Η καλλονή έχει ένα δυνατό λογαριασμό στο Instagram με παραπάνω από 17.000 ακόλουθους και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα, τις διακοπές της και τα μοντέρνα σύνολά της.

Ασχολείται επαγγελματικά με τον αθλητισμό, και πιο συγκεκριμένα με τον στίβο, ενώ έχει ήδη διακρίσεις σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Άννα Μαρία Πρέλεβιτς ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, και όπως φαίνεται τα καταφέρνει περίφημα. Το 2002, διακρίθηκε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Στίβου, στην Καέν της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε στον τελικό των 400 μέτρων, κατακτώντας την έκτη θέση με χρόνο 57,83.

Λατρεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα ελληνικά νησιά και, σίγουρα, τη μόδα, και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι