ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Άνιστον: " Καταστράφηκα. Διέλυσα το σώμα μου"

Η Τζένιφερ Άνιστον πίεσε τόσο πολύ τον εαυτό της που τραυμάτισε τελικά το σώμα της.

Η αγαπημένη Ρέιτσελ Γκριν από τα " Φιλαράκια" έχει στα 54 της χρόνια ένα από τα πιο καλλίγραμμα και σμιλεμένα κορμιά του Χόλιγουντ. Η Τζένιφερ Άνιστον είναι λάτρης της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει βάλει στη ζωή της το Pvolve, ένα πρόγραμμα προπόνησης χαμηλής έντασης που μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο "άνοιξε" πέρυσι ( thank god), η 54χρονη σταρ μοιράζεται βίντεο από τις προπονήσεις της και δίνει έμπνευση για μερικές ασκήσεις στο σπίτι.

Το κορμί της είναι το μόνο πειστήριο που χρειάζεσαι για να ακολουθήσεις την αγαπημένη γυμναστική της Άνιστον, αρκεί, όμως, να ακολουθήσεις τη συμβουλή που έδωσε σε συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό και να μη γυμνάζεσαι παραπάνω από όσο αντέχει το σώμα σου.

" Όταν έχεις το σκεπτικό, "πρέπει να κάνω 45 λεπτά cardio αλλιώς δεν θα έχω κάνει καλή προπόνηση", είναι αποθαρρυντικό", είπε στο InStyle. "Το πίστευα τόσο καιρό. Και απλώς "καταστράφηκα" και διέλυσα το σώμα μου".

Η Τζένιφερ Άνιστον είχε εμμονή με την καθημερινή άσκηση, και ένιωθε " άσχημα" όταν έχανε κάποια προπόνησή της. Τ ο σώμα της, τελικά, κουράστηκε και την οδήγησε στα χέρια ενός θεραπευτή.

"Ο φυσικοθεραπευτής μου μού έδωσε μια κούκλα Barbie που είναι καλυμμένη με ταινία για να μου δείξει κάθε τραυματισμό που είχα τα τελευταία 15 χρόνια". Έχοντας αντιμετωπίσει τις συνέπειες της φυσικής κατάστασης, η ηθοποιός του "Just Go With It" κατάφερε να καταλάβει ποιες προπονήσεις δεν είναι για εκείνη.

"Το Crossfit είναι πολύ επιθετικό", μοιράστηκε στη συνέντευξή της. " Και το κικ μπόξινγκ είναι πλέον επίπονο για τους καρπούς μου". Η Τζένιφερ Άνιστον συνεχίζει να κρατά το σώμα της σε εξαιρετική "φόρμα", αλλά με ασκήσεις που δεν επιβαρύνουν την φυσική της κατάσταση. Το καλύτερο;

Η προπόνηση που έχει αλλάξει τη ζωή της το τελευταίο διάστημα και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα γίνεται στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείς εσύ. "Παίρνω βάρη οκτώ κιλών μαζί μου κάθε φορά που μένω σε ξενοδοχείο", εξομολογήθηκε η επιτυχημένη ηθοποιός. "Είναι πάντα καλό να κάνω ασκήσεις χεριών όταν βλέπω τηλεόραση ή μιλώ στο τηλέφωνο. Επίσης, μου αρέσει να κάνω κάποια άσκηση πριν πάω στο κρεβάτι, και συνήθως κάνω δύο- τρεις κοιλιακούς".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!