ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Τζένιφερ Λόπεζ "υποχρέωσε" τον Μπεν Άφλεκ να ξεκινήσει σκληρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής

Eίναι γνωστή η αδυναμία του 50χρονου ηθοποιού για τα fast food αλλά τώρα έχουν "κοπεί" όλα μαχαίρι

Ο Μπεν Άφλεκ είναι παντρεμένος, και απόλυτα ευτυχισμένος με την αγαπημένη του, Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ πλέον κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνει... και γυμνασμένος! Ο 50χρονος ηθοποιός έχει παίξει τον ρόλο του Μπατμαν - όπου μετρούσαμε τους κοιλιακούς του-, του σούπερ ήρωα, του CIA κατάσκοπου αλλά τα τελευταία χρόνια έχει παραμελήσει τα βάρη του γυμναστηρίου.

Ήρθε, όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ στη ζωή του και όπως όλα δείχνουν τον έχει βάλει σε πρόγραμμα. Ο Μπεν Άφλεκ έχει ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης, το οποίο έχει δημιουργήσει αποκλειστικά γι' αυτόν η Λατίνα σύζυγός του.

Μιλώντας στο In Touch Weekly για το νέο πρόγραμμα διατροφής του Άφλεκ, μία πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε: "Υπάρχουν γυμναστές στο σπίτι, υπάρχουν σεφ και υπάρχει υγιεινό φαγητό όπου κι αν γυρίσει". Η ίδια πηγή είπε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ "λατρεύει να καταναλώνει μπιφτέκια και πατάτες όταν είναι έξω, αλλά στο σπίτι ακολουθεί ένα πραγματικά υγιεινό πρόγραμμα", προσθέτοντας: "Πίνει πολύ νερό, κάνει γιόγκα το πρωί έξω και αν έχει ελεύθερο χρόνο τα απογεύματα πηγαίνει για τρέξιμο και παίρνει μαζί της τον Μπεν".

τζεινιφερ_λοπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ είχε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής μέχρι πρότινος, και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει να τρώει fast food. "Ο Μπεν συνήθιζε να βγαίνει έξω μόνο για να παραλαμβάνει τα ντελίβερι του Dunkin και τα fast food. Τώρα, θα πάει έξω για ένα ωραίο πρωινό περπάτημα με την Τζένιφερ τρώγοντας τοστ αβοκάντο, granola και μούρα", είπε η πηγή στο In Touch Weekly.

Ο Μπεν Άφλεκ "αγαπά ακόμα τον καφέ του Dunkin", αλλά έχει βρει μια ισορροπία μεταξύ της υγείας και του γρήγορου φαγητού. "Είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, και σίγουρα πιο υγιής", αποκάλυψε η πηγή.

"Θέλει πραγματικά να φροντίζει τον εαυτό του για την Τζένιφερ και τα παιδιά και να είναι πραγματικά παρών. Νιώθει καλύτερα όταν γυμνάζεται με έναν προπονητή και τρώει σωστά όπως η σύζυγός του". Tα λεγόμενα της πηγής, επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις θαυμασμού του Μπεν Άφλεκ για το σώμα της αγαπημένης του Τζένιφερ: "Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που θα σας στενοχωρήσει. Η Τζένιφερ τρώει ό,τι θέλει. Ό,τι θέλει. Τρώει μπισκότα, παγωτό, τα πάντα. Είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο", μοιράστηκε ο ηθοποιός στο The Drew Barrymore Show.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.