ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σίντι Κρόφορντ: Ποζάρει μόνο με το μπουρνούζι της

Στα 57 το σούπερ μόντελ των 90's αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Η Σίντι Κρόφορντ δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της στο Λας Βέγκας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το σούπερ μόντελ έδειχνε να απολαμβάνει τον χρόνο της στην πόλη της Νεβάδα, αφού εμφανίστηκε με ένα σούπερ γκλαμ μακιγιάζ και ένα λευκό μπουρνούζι, ενώ στην δεύτερη φωτογραφία χάρισε μία selfie με το τελικό αποτέλεσμα του look.

Στα 57 της χρόνια το κορυφαίο μοντέλο των 90's είναι το ίδιο εκθαμβωτική και αισθησιακή, όπως όταν περπατούσε στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας, και το αποδεικνύει καθημερινά με τις δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της από το Λας Βέγκας, η Σίντι Κρόφορντ επέλεξε ένα γήινο smokey eye για το μακιγιάζ των ματιών της, μπεζ απόχρωση στα χείλη, ενώ τα μαλλιά της τα είχε χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες. Μοναδικό ρούχο; Το λευκό μπουρνούζι της!

Η Σίντι Κρόφορντ ξεκίνησε την καριέρα της το 1986, όταν υπέγραφε με το πρακτορείο Elite New York. Ακολούθησαν εξώφυλλα, πασαρέλες, βίντεο κλιπ, και η Σίντι Κρόφορντ γεύτηκε την "χρυσή εποχή" του μόντελινγκ, κερδίζοντας πολλά χρήματα από την δουλειά της στο fashion industry.

Η 57χρονη καλλονή, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που δεν έχει κάνει κάποια ακραία αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της - ακόμη και τώρα που πλησιάζει τα 60-, ωστόσο έχει παραδεχτεί ότι επισκέπτεται τακτικά τον γιατρό της για μπότοξ και ενέσεις βιταμινών.

Στην ανάρτηση από το Λας Βέγκας με το λευκό μπουρνούζι η Κρόφορντ είναι σε φουλ glam διάθεση, αλλά στην δεύτερη φωτογραφία της μπορεί κανείς να διακρίνεις τις ρυτίδες της. Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τα χείλη είναι υπενθύμιση των highlights και των εμπειριών της ζωής, και το 57χρονο μοντέλο τις γιορτάζει με την παραπάνω ανάρτηση. Άλλωστε, η Κρόφορντ είναι η απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο!

Σε μια συνέντευξή της, όμως, στο Haute Living ξεκαθάρισε ότι ενώ ορισμένοι την αποκαλούν "αγέραστη", εκείνη έχει διαφορετική άποψη: "Μου προκαλεί υπερβολική πίεση. Ξέρω όλους τους τρόπους με τους οποίους έχω γεράσει. Το πρόσωπό μου έχει γίνει πολύ πιο λεπτό. το στόμα μου δεν είναι τόσο γεμάτο. Το να μου λένε ότι είμαι αγέραστη δεν είναι σωστό".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.